ABC Image Browser Trial Version indir,download,yükle - Görüntüleyiciler - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Görüntüleyiciler » ABC Image Browser Trial Version
   ABC Image Browser Trial Version
  Boyutu : 2.8 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : J3 Technologies Inc.
  Ekleme Tarihi : 18-04-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayarınızda yer alan resim dosyalarını görüntüleyebileceğiniz bir program olan ABC Image Browser ile görüntüleme işleminin yanında dosyalar üzerinde değişiklik yapabilir, resimlerinizi içeren klasörlerinizi paylaşıma açarak gerek sizinle aynı ağda yer alan, gerekse internet üzerindeki kullanıcıların dosyalarınıza erişmesini sağlayabilirsiniz. İnternet üzerinde dolaşırken, istediğiniz herhangi bir sitede yer alan bütün resim dosyalarını sadece "File" menüsündeki "Open Web Image" seçeneğine basınca açılan forma sitenin url`sini (adresini) yazarak ulaşabilirsiniz. Site üzerindeki mevcut resimlerin ufak görüntüleri programın alt bölümüne dizilir. Bu sayede resimleri daha hızlı bir şekilde görüntülmiş olursunuz, istediğiniz resme tıkladığınızda ise orjinal hali internet üzerinden bilgisayarınıza indirilir. Orjinal hali gösterimde olan bir resmin üzerinde değişiklik yaparak farklı bir isimle bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Açtığınız web sitesini, ABC Image Browser`a kaydettiğinizden dolayı daha sonra aynı site ile ilgili bir işlem yaparken sitenin adresini hatırlamanıza gerek kalmayacaktır. Çünkü bu program girdiğiniz siteleri hafızasına almakta ve bir daha girmenize gerek kalmamaktadır.


Not:

Bu program 30 denemeliktir. 30 denemeden sonra program kilitlenir ve sizden programı satın almanızı talep eder. Programın lisanslı fiyatı $19.95`dir.

Anahtarlar:ABC Image Browser Trial Version indir,ABC Image Browser Trial Version download,ABC Image Browser Trial Version indir,ABC Image Browser Trial Version çek,ABC Image Browser Trial Version,ABC Image Browser Trial Version mp3,ABC Image Browser Trial Version şarkı sözü,ABC Image Browser Trial Version film indir,ABC Image Browser Trial Version film,ABC Image Browser Trial Version açıklama,ABC Image Browser Trial Version bul,ABC Image Browser Trial Version video,ABC Image Browser Trial Version bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ABC Image Browser Trial Version
SEÇMECE PROGRAMLAR
Resim Gösterici
Album Express
DigiBookShelf 2005
PicaView
ACDSee Photo Manager
FocusViewer
Flash View
Picture Browser
DigitalAlbums
Adobe Photoshop Album Sta
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır