Act of War: High Treason indir,download,yükle - Strateji - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Strateji » Act of War: High Treason
   Act of War: High Treason
  Boyutu : 752 Mb
  Kullanım Süresi : 10 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Atari
  Ekleme Tarihi : 11-03-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yeni yeni karşımıza çıkan Aksiyon/Strateji karışımı oyunların en iyilerinden biri Act Of War. Kaynaklarınızı akıllıca yönetin, teknolojinizi geliştirin, yapılarınızı ve savunmanızı kuvvetlendirin ve Savaş Dünyasında yerinizi alın...

Hızlı seç ve oyna mantığı ile Act Of War, çoklu oyuncu pazarında kendine sağlam bir yer edinmeyi hedefliyor. Oyun için hazırlanan yüzlerce özel harita, birçok özel oyun sunucusu ve binlerce aktif oyuncusu olduğunu düşünürsek bu hedefini şimdiden başarmış olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Act Of War oyunundaki tüm yapılar, silahlar ve araçlar tamamen gerçeklerinin kopyaları. Kullanabileceğiniz ve yönetebileceğiniz neler yok ki. Abrams tankları, A-10 avcı uçağı, Apaçhi helikopterleri, yeşil bereliler takımı, ve daha nicesi. Oyun içinde savaşacağınız mekanlar da gerçek şehirlerin birebir taratılmış hallerinden oluşuyor. Washington ve San Francisco kentleri adeta gerçekleri gibi. Bu savaşta başarılı olabilecek iseniz Act Of War sizleri bekliyor.

Act Of War eklentisinin yenilenmiş özellikleri :

  • Deniz Savaşları : 12 adet yeni deniz aracı ile kuvvetlendirilmiş özel deniz savaşları ile denizlerin hakimi olabilirsiniz. Tarawa sınıfı taşıyıcılar, nükleer denizaltılar, SH-60 anti denizaltı helikopterleri, Harrier saldırı uçakları, Zubr sınıfı deniz kaykayları, çok çeşitli füzeler ve daha fazlası Act Of War oyununun bu yeni eklentisinin getirdiği en büyük gelişmelerden biri
  • Geliştirilebilir Kuvvetler : Act Of War`ın yeniliklerinden belki de en önemlisi geliştirilebilir özel birimler. Bu birimleri kiralayabiliyorsunuz ve 9 adet paralı ünitelerinizi istediğiniz gibi geliştirebiliyorsunuz. Artık kendi özel birimleriniz ile devasa ateş topları veya lazerli SAM sistemleri ile savaşmanız mümkün.
  • Yeni birimler ve geliştirmeler : Yenilenmiş teknoloji geliştirmeleri ile eski birimleri yükseltebilme ve son teknolojik gelişimlerinize göre en üst birimleri oluşturabilme şansına sahipsiniz.


  • Not : Act Of War oyununun bu High Treason sürümü aslında Act Of War: Direct Action oyununa getirilen çok büyük bir eklenti paketi. Ancak Demo sürümünü oynayabilmeniz için oyunun orjinal paketinin kurulu olmasına gerek duyulmuyor. Demosunda çoklu oyuncu kipini bazı haritalar ve birimlerin sınırlanması haricinde oynayabiliyorsunuz. Tekli oyuncu kipinde ise hazır senaryoların ilk bölümlerini bitirme şansına sahipsiniz.

    Anahtarlar:Act of War: High Treason indir,Act of War: High Treason download,Act of War: High Treason indir,Act of War: High Treason çek,Act of War: High Treason,Act of War: High Treason mp3,Act of War: High Treason şarkı sözü,Act of War: High Treason film indir,Act of War: High Treason film,Act of War: High Treason açıklama,Act of War: High Treason bul,Act of War: High Treason video,Act of War: High Treason bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Act of War: High Treason
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Age of Empires II:TC Save
    Sea War: The Battles 2
    Baren
    Critical Mass
    Peh Pai
    Empire Earth
    NetGammon
    Snood
    Real Domino
    Cultures 2: The Gates of
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır