Adobe After Effects indir,download,yükle - Ses/Görüntü Düzenleyiciler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Düzenleyiciler » Adobe After Effects
   Adobe After Effects
  Boyutu : 1.18 Gb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Adobe
  Ekleme Tarihi : 13-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması: Hareketli görüntüler ve görsel efektler için endüstri standardı. Düşüncelerinizi canlandırın. Adobe® After Effects® 7.0, cazip hareketli görüntüler ve mükemmel görsel efektleri etkin, hassas ve sonsuz çeşitlilikle yaratmanızı sağlar. Diğer Adobe yazılımlarıyla entegrasyondan, esnek 2 ve 3 boyutlu kompozitlemeden, yüzlerce efektten ve hazır animasyon ayarlarından yararlanarak, film, video, DVD ve Macromedia Flash çalışmalarınıza yeni bir boyut kazandırın.

Özellikler :

Üretimde mükemmellik
Üstün çıktı ve geniş dosya formatı desteği
Film, video ve DVD için, Render Queue ile aklınıza gelebilecek her tür çıktı formatında profesyonel çıktılar üretin. Bir kompozisyonu eşzamanlı olarak farklı formatlara render edin (dönüştürün) ve daha fazla verim için dosyaları yığın halinde render edin.

Güçlü maske araçları
Esnek otomatik trase (auto-tracing) seçeneklerini ve RotoBézier maskelerini kullanarak maskeleri kolayca tasarlayın, düzenleyin ve çalışın.

Graph Editor
Anahtar kare düzenleme ve katmanlar arasında canlandırılmış özelliklerin kolay senkronizasyonu üzerinde tam görsel denetim sunan yeni Graph Editor sayesinde animasyonlarınızı hassas bir şekilde yaratın.

Profesyonel renk düzeltme
Adobe Photoshop`takine benzer renk düzeltme araçlarını ve çok hassas düzeltmeler için Color Finesse™`i kullanarak, filminizin ve diğer katman öğelerinin rengini ayarlayın.

En yüksek kalitede anahtar ve örtü araçları
Akademi Ödülü sahibi Keylight (sadece Professional`da) ve çeşitli destekleyici araçlar sayesinde, başka araçlarla üretilenlere rakip olabilecek düzeyde mavi ve yeşil ekran örtüleri yaratın.

Akıllı iş akışı
Benzersiz Adobe entegrasyonu
Verimli Adobe iş akışını kullanın: Adobe Photoshop ve Illustrator® dosyalarını niteliklerini koruyarak ithal edin. Windows®`ta Adobe Premiere® Pro projelerini ithal edin, statik Adobe Encore® DVD yazılım menülerine hareket ekleyin, After Effects projelerini Adobe Premiere Pro projeleri olarak ihraç edin ve çok daha fazlasını yapın.

En iyi performans
Hızlandırılmış OpenGL desteği, akıllı RAM önizleme ve diske önbellekleme sayesinde, kompozisyonlarınızı gerçek zamanda önizleyin ve render edin.

Baştan tasarlanmış, birleşik kullanıcı arabirimi
En iyi organizasyon için sabitlenebilen ve gruplanabilen çalışma alanı panelleri ile üst üste binen pencereleri engelleyen, zarif bir şekilde baştan tasarlanmış arabirimle çalışın. Özel çalışma alanlarını kaydedin, kullanıcı arabirimi parlaklığını ayarlayın ve çok daha fazlasını yapın.

Adobe Bridge
Dijital varlıkları bulmak ve araştırmak, hazır ayarları önizlemek ve uygulamak, yığın işlemlerini çalıştırmak için güçlü yollar sunan Adobe Bridge ile gündelik işlerinizi basitleştirin.

Medya yönetimi ve render sonrası işlemler
Tam çözünürlük bağımsızlığı ile farklı platformlar arasında çalışmayı kolaylaştırın ve render sonrası eylemlerini kullanarak arka uç prodüksiyon çalışmalarını rahatlatın.

Yaratıcılık için güç
Esnek 2 ve 3 boyutlu montaj
Çok sayıda kamera, ışık ve kesişen katmanlar kullanarak, 2 ve 3 boyutlu uzayda montaj ve canlandırma yapın.

Uzman görsel efektler
Flulaştırma, renk düzeltme, katman deformasyonu, bulut, duman gibi olayların taklidi ve çok daha fazlası için geniş bir plug-in grubunu kullanarak dikkat çekici efektler yaratın.

Rakipsiz metin animasyonu ve jenerik efektleri
Eşi benzeri olmayan kolaylıkla hareketli metinler yaratın. Standart Adobe Text aracını kullanın ya da metni Photoshop`ta düzenleyin ve canlandırın; metin animasyonu hazır ayarlarını anında uygulayın ve çok daha fazlasını yapın.

Zaman kazandırıcı animasyon ve davranış hazır ayarları ve proje şablonları
Yüzlerce özelleştirilebilir animasyon hazır ayarını kullanarak mükemmel görünen animasyonlar üretin; bunların arasında metin, efektler, geçişler, arka planlar ve davranışlar için hazır ayarlar yer almaktadır. Hareketli DVD menüleri ve hareketli görüntülü arka planlar için, ürünle gelen proje şablonlarını kullanın.

Bozucu olmayan vektörel boyama
Filmi temizlemek, maskeler çizmek, öğeleri çoğaltmak ve animasyonlar yaratmak için, katmanlar üzerinde bozucu etkisi olmayan boyama yapın.

Adobe® After Effects® 7.0 Professional, After Effects Standard`ın tüm özelliklerine sahiptir, ek olarak 32-bit High Dynamic Range (HDR) renk desteği, Timewarp, hareket takibi, keying araçları ve daha pek çok şey sunmaktadır.

Sistem Gereksinimleri
  • Intel Pentium 4 veya çift Pentium 3 Mikroişlemci
  • 512 MB Ram (1 GB önerilir)
  • QuickTime 6.5
  • 24-bit ve OpenGL 2.0 ekran kartı
  • 11 GB yüklemeden sonra, 500 MB yükleme için boş disk alanı
  • Aktivasyon için internet bağlantısı veya telefon
  • DVD-ROM sürücüsü
  • Cycore FX


  • Anahtarlar:Adobe After Effects indir,Adobe After Effects download,Adobe After Effects indir,Adobe After Effects çek,Adobe After Effects,Adobe After Effects mp3,Adobe After Effects şarkı sözü,Adobe After Effects film indir,Adobe After Effects film,Adobe After Effects açıklama,Adobe After Effects bul,Adobe After Effects video,Adobe After Effects bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Adobe After Effects
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Dexster
    MP3 Filename Formatter
    MP3 Splitter
    Alt WAV MP3 WMA OGG Conve
    SONY Vegas Movie Studio +
    OSS Audio Converter Pro
    123 MP3 to WAV Converter
    PowerDirector
    Advanced CD Ripper Pro
    Adensoft Audio MP3 Conver
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır