Adobe Photoshop Album Starter Edition indir,download,yükle - Görüntüleyiciler - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Görüntüleyiciler » Adobe Photoshop Album Starter Edition
   Adobe Photoshop Album Starter Edition
  Boyutu : 6.32 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : Adobe
  Ekleme Tarihi : 02-12-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Adobe firmasına ait Photoshop uygulamasını bilmeyen yoktur. İmaj işleme konusunda akla ilk gelen programlar arasında gelen Photoshop`u kullanarak fotoğraflar ve diğer imaj türleri üzerinde oynama yapılabilir, sonuç dosyaları istenilen formatta saklanılabilir. Uygulamanın sahip olduğu seçim, yapıştırma araçları ve fırçalar, katman yeteneği ile bir araya getirildiğinde yapılabilecek işlemler hayal gücünüz ile sınırlıdır.

Öte yandan tam adı Adobe Photoshop Album Starter Edition olan bu yeni uygulamanın Photoshop ile fazla ortak yönü olmadığını belirtmemiz gerekiyor. Uygulama dijital fotoğraf makinesi, tarayıcı ve yerel klasörlerden topladığı imajları bir araya getirerek toplu halde gösteriyor. Bu özelliği ile ACDSee`yi hatırlatan Photoshop Album`ün en çarpıcı özelliği, RAW ve JPEG dosyalarını kayıpsız olarak döndürebilmesi. Uygulama bunun dışında imajların renk dağılımını, parlaklık / kontrast oranını ve gamma değerlerini tekrar ayarlayabiliyor. Bu işlemleri gerçekleştirmek için hiçbir grafik bilgisine sahip olmanız gerekmiyor, tek tuş ile imajları gözle görülür derecede iyileştirebiliyorsunuz.

Ücretsiz olarak kullanıma sunulan Adobe Photoshop Album Starter Edition`ın bazı sınırlamaları mevcut ve uygulamayı kullanırken bunları keşfediyorsunuz. Buna karşın mevcut özellikleri ile dijital fotoğraf makinesi sahiplerini memnun edeceğini düşünüyoruz. Uygulamanın imaj düzeltme ve katalog oluşturma özelliklerinin haricinde belirlenen bir alanı kesme (crop), seçilen imajları PDF dosyası olarak kaydetme, imajlara not ve yorum ekleme, imajların küçük hallerini gösterme, slayt gösterisi hazırlama, imajları tarih sırasına göre dizme gibi yetenekleri bulunuyor.

Anahtarlar:Adobe Photoshop Album Starter Edition indir,Adobe Photoshop Album Starter Edition download,Adobe Photoshop Album Starter Edition indir,Adobe Photoshop Album Starter Edition çek,Adobe Photoshop Album Starter Edition,Adobe Photoshop Album Starter Edition mp3,Adobe Photoshop Album Starter Edition şarkı sözü,Adobe Photoshop Album Starter Edition film indir,Adobe Photoshop Album Starter Edition film,Adobe Photoshop Album Starter Edition açıklama,Adobe Photoshop Album Starter Edition bul,Adobe Photoshop Album Starter Edition video,Adobe Photoshop Album Starter Edition bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Adobe Photoshop Album Starter Edition
SEÇMECE PROGRAMLAR
Photo Album
HomeGallery
iBrowser
DZ Soft Slide Show
Print Picture with Viewer
Inzomia Viewer
ABC Image Browser Trial V
Fresh View
ACDSee Classic
Flip Album (Standard)
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır