Advanced EFS Data Recovery indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » Advanced EFS Data Recovery
   Advanced EFS Data Recovery
  Boyutu : 774 Kb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : ELCOMSOFT
  Ekleme Tarihi : 15-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, gelişmiş NTFS (EFS) dosya sisteminde veri şifrelerinin geri alınması ve şifrelerinin bulunmasını sağlamaktadır. Ayrıca yazılım, Windows 2000, XP ve Server 2003 işletim sisteminde bulunan NTFS (EFS) dosya sisteminde şifrelenen dosyaların, verilerin şifrelerini de geri almakta ve kurtarmaktadır. Etkili ve hızlı bir şekilde tüm Windows versiyonlarının altında korunan dosyaların şifrelerini çözmektedir. Yazılım Windows işletim sistemlerinden XP (SP1 ve SP2) ile 2000 (SP1, SP2, SP3 ve SP4) servis paketlerini desteklemektedir.

Şifreler...Hiçbir kişi yoktur ki, günlük hayatında kullanmasın. Gizliliği sağlamak, güvenlik vs. Peki bu şifrelerin yazlışlıkla silinmesi, unutulması veya bulunamaması...İşte o zaman hepimiz için sıkıntı başlamış demektir. Hele bu şifreler önemli verilere aitse...Şimdi gelin küçük boyutuna rağmen çok büyük işler başaran bu yazılımın kullanıcılara ne gibi olanaklar sağladığını hep beraber görelim.

Yazılım; 2 ana başlık, 7 kısa yol tuşu ve 3 sekmeden oluşmaktadır. Ana başlıklar sırasıyla; Tara ve Seçeneklerden oluşmaktadır. Kısa Yol Tuşları; Anahtarlar İçin Tarama (Scan for Keys), Şifreli Dosyalar için Tara (Scan for Encrypted Files), Dosyaların Şifresini Çöz (Decrypte Files), Seçenekler, Kayıt, Ana Sayfa ve Sihirbaz seçeneklerinden oluşmaktadır. Sekmeler ise; EFS Tipindeki Dosyalar (EFS Related Files), Şifreli Dosyalar ve Üç Dosya (File Tree) seçeneklerinden oluşmaktadır.

Ana Başlıklar:
* Tara Seçeneği; Anahtarlar İçin Tarama ve Şifreli Dosyalar için Tarama seçeneklerinden oluşmaktadır. Bu seçenekler aynı zamanda kısa yol seçeneği olarakta verilmiştir. Anahtarlar İçin Tarama seçeneğine tıklandında yazılım, bilgisayarın veri deposunu tarayarak kayıtlı ve silinmiş ne kadar anahtar varsa bulmaktadır. * Şifreli Dosyalar İçin Tarama seçeneğine tıklandında ise yazılım, bilgisayarın veri deposunu tarayarak kayıtlı ve silinmiş ne kadar şifreli dosya varsa bulmaktadır.
* Seçenekler; Tıklandığında kullanıcı karşısına bir kutu açılmakta ve kullanıcıya bulunan kayıp şifreyi yazılımın dosya yoluna kaydetmeye imkan verip-vermeyeceği sorulmaktadır. Bu seçeneği kullanıcı onayladığı takdirde yazılım kayıp şifreyi dosya yoluna kaydetme işlemini yerine getirmektedir.

Kısa Yol Tuşları:
* Dosyaların Şifresini Çöz; Kullanıcının bulunan dosyaların şifresini çözmek için bu tuşa tıklaması yeterli olacaktır. Yazılım şifreli dosyaların şifresini çok kısa zamanda çözme kaabiliyetine sahiptir.
* Kayıt; Kullanıcının yazılımı kayıt ettirmesi için kullanılmaktadır. Yazılımın kendiliğinden güncelleme yeteneği bulunmaktadır.
* Ana Sayfa ve Sihirbaz; Kullanıcıyı yazılımın ana sayfasına yönlendirmektedir. Sihirbaz sekmesi ise kullanıcıya yazılımı kullanmakta yol göstermektedir. Burada kısa yol tuşları ana bölümde de anlatıldığı için anlatılan bölümlere tekrar değinilmemiştir.

Sekmeler:
* EFS Tipindeki Dosyalar; Kullanıcı bu sekmeyi seçtiğinde yazılım bilgisarda mevcut EFS türünde bulunan şifreli dosya ve verileri göstermektedir.
* Şifreli Dosyalar; Kullanıcı bu sekmeyi seçtiğinde yazılım bilgisarda mevcut şifreli dosya ve verileri göstermektedir.
* Üç Dosya; Kullanıcının bilgisayarında olan veri depolama ünitelerini ve alt birimlerini göstermekte, kullanıcı isterse buradan kayıp ve şifreli dosya anahtarlarının yerini kendisi seçebilmektedir.

NOT: Yazılımın en altında bulunan yeşil renkli bölüm; şifresi çözülen verilerin, Mavi renkli bölüm; şifreli olan verilerin ve Kırmızı renkli bölüm ise, şifresi çözülemeyen verilerin rengini göstermektedir.

EDİTÖR NOTU:
Yazılım; hangi dosya türünde olusa olsun sadece şifre çözmekle kalmıyor, aynı zamanda bilgisayara daha önce yüklenmiş ve silinmiş yazılımların anahtarlarını da buluyor. Aynı zamanda tüm windows işletim sistemlerini desteklemektedir. (Kendi sitesinden; Bu özelliklerde başka bir yazılım ise bulunmamaktadır.)

Anahtarlar:Advanced EFS Data Recovery indir,Advanced EFS Data Recovery download,Advanced EFS Data Recovery indir,Advanced EFS Data Recovery çek,Advanced EFS Data Recovery,Advanced EFS Data Recovery mp3,Advanced EFS Data Recovery şarkı sözü,Advanced EFS Data Recovery film indir,Advanced EFS Data Recovery film,Advanced EFS Data Recovery açıklama,Advanced EFS Data Recovery bul,Advanced EFS Data Recovery video,Advanced EFS Data Recovery bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Advanced EFS Data Recovery
SEÇMECE PROGRAMLAR
IM Lock Şirket
PrivateEXE
Doberman 2002
GNU Privacy Project
Folder Password Expert
Advanced ACT! Password Re
Password Commander Profes
Advanced Encryption Packa
Personal Passworder
Folder Shield 2003
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır