Aliens vs. Predator 2 indir,download,yükle - Aksiyon - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Aksiyon » Aliens vs. Predator 2
   Aliens vs. Predator 2
  Boyutu : 158 Mb
  Kullanım Süresi : 3 kullanım
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : SIERRA
  Ekleme Tarihi : 29-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
2004 yılında filmi de çekilen Aliens vs. Predator’ün ikinci sürümünün demosu oldukça başarılı sayılır. Lafı fazla uzatmadan geçelim oyunun konusuna. İnsanlar alien`ın yumurtalarının bulunduğu LV-1201 kodlu gezegende bir araştırma üssü kuruyorlar. Üssü kuran Weyland-Yutani şirketinin amacı alien genlerinden yararlanarak yeni ilaçlar üretmek. Fakat şirketin göndermiş olduğu elemanların şirketten gizli bazı planları vardır ama davetsiz misafir predator ortalığı karıştıracaktır. Daha sonra işler kontrolden çıkar ve LV-1201 gezegenine yardım çağrısını araştırmak için bir grup asker gönderilir. Bu oyun full sürüm demo olduğu için her üç karakteri de oynayabiliyorsunuz. Oyundaki bu üç karakterleri biraz yakından tanıyalım, Marine; Frosty, her türlü elektronik cihazdan anlıyor, güvenlik sistemlerini hack edebiliyor. Omuz lambası, hareket detektörü, pulse rifle`ı standart donanımları. Ayrıca ağır silahları da kullanabiliyor. Predator; tek amacı 19 yıl önceki avı tamamlamak. Diğer kılan üyeleri sizi destekliyor. Predator bu sürümde çok dayanıklı değil, fakat yardım cihazı ve enerji bataryası mevcut. Bu sayede predator kendi kendini iyileştirebiliyor. Ayrıca görünmez olup düşmanlarına sinsice yaklaşabiliyor. Alien; 3. Jenerasyon alien, daha çok güçlenmiş. Avını sersemleten güçlü darbeleri, kafa ısırışları ve uzun sıçrama yeteneğiyle askerleri öldürebiliyor. Ayrıca avını salgıladıkları koku sayesinde rahatça buluyor. Karanlıkta da oldukça iyi görüyor. Oyuna teknik açıdan bakıcak olursak, grafikleri çok iyi seviyede değil, fakat sesleri ve müzikleri oldukça iyi seviyede. Ayrıca bu sürümde oyunu istediğiniz yerden kaydedebiliyorsunuz. Kısacası AVP2 2002 yılının en iyi oyunlarından birisi.

*Oyunun 64 MB`lık Multiplayer sürümünün demosunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

*Oyunun 53 MB`lık Singleplayer (sadece Marine karakteri ile oynabiliyorsunuz, tek karakterli) sürümünün demosunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

Asgari Sistem Gereksinimleri:

*Windows 95/98/ME/2000/XP
*Pentium III 450 veya üzeri işlemci
*128 MB Bellek
*16 MB 3D Destekli ekran kartı
*16-bit Ses kartı
*DirectX 8.0
*650 MB sabit diskinizde boş alan

NOT: Oyunun lisanslı tam sürümünü satın almak için, 12$ ödemeniz gerekmektedir.

Anahtarlar:Aliens vs. Predator 2 indir,Aliens vs. Predator 2 download,Aliens vs. Predator 2 indir,Aliens vs. Predator 2 çek,Aliens vs. Predator 2,Aliens vs. Predator 2 mp3,Aliens vs. Predator 2 şarkı sözü,Aliens vs. Predator 2 film indir,Aliens vs. Predator 2 film,Aliens vs. Predator 2 açıklama,Aliens vs. Predator 2 bul,Aliens vs. Predator 2 video,Aliens vs. Predator 2 bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Aliens vs. Predator 2
SEÇMECE PROGRAMLAR
Astroid Fight
Miner VGA
Red Ace Squadron Pro
Piranha Panic
Hornado
AirStrike II: Gulf Thunde
Ostrich Runner
Bikez II
Clash`N Slash
Axellus
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır