ALO Power Audio Converter indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » ALO Power Audio Converter
   ALO Power Audio Converter
  Boyutu : 3.79 Mb
  Kullanım Süresi : 14 kullanım
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : ALO Software
  Ekleme Tarihi : 20-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
ALO Power Audio Converter bir ses dosyası dönüştürme yazılımıdır. Bilgisayarınız üzerindeki ses dosyalarının biçimlerini birbirine dönüştürebileceğiniz bu güçlü yazılım özellikle desteklemiş olduğu biçimlerle ön plana çıkmaktadır. Neredeyse desteklemediği ses dosyası olmayan yazılım bir iki fare tıklaması ile işlem yapabilmenizi sağlamaktadır. Hoş bir arayüze sahiptir ve kullanımı çok kolaydır.

Yazılımın Genel Özellikleri
  • WAV, MP3, MP2, MP1, MPEG, MP4, M4A, AAC, OGG, AVI, MPC, MOV, QT, AIFF, AU, AC3, AMR, WMA ve 3GP biçimli ses dosyalarını WAV, MP3, MP2, OGG, AC3, VOX, WMA ve AMR biçimlerine dönüştürebilme.
  • Basit, kullanımı kolay ve özelleştirilebilirliği yüksek kullanıcı arayüzü.
  • Hızlı Dönüştürme Özelliği: ses biçimi dönüştürme işlemi herhangi bir geçici dosya olmaksızın direk yapılır ve sabit disk ekonomik kullanılır. Bu sayede yüksek dönüştürme hızı sağlanmaktadır.
  • Çoklu ses dosyası dönüştürme.

    Yazılımın Kullanımı
  • İlk olarak "Dosya Ekle"(Add Files) butonuna basarak dönüştürmek istediğiniz ses dosyasını seçiniz. Tercihinize göre "Klasör Ekle"(Add Folder) butonuna basarak tamamı dönüştürmek istediğiniz ses dosyalarından oluşan bir klasörü seçebilirsiniz.
  • Eğer seçmiş olduğunuz ses dosyalarından herhangi birini dönüştürmekten vazgeçerseniz seçili dosyayı "Sil"(Delete) butonuna basarak listeden kaldırabilirsiniz. Listenin tümünü kaldırmak isterseniz "Tümünü Sil"(Delete All) butonuna basmanız gerekmektedir.
  • Sırada elinizdeki dosyayı hangi biçime dönüştürmek istediğinizi seçme işlemi var. Bunun için "Çıktı Biçimi"(Output Format) alanından istediğiniz ses dosyası biçimini işaretlemelisiniz.
  • Seçmiş olduğunuz çıktı biçimi ile ilgili tercihlerinizi hemen üstteki alanın sağ altındaki "Özellikler"(Properties) butonuna tıklayarak ayarlayabilirsiniz.
  • Dönüştürmüş olduğunuz ses dosyaları nereye kaydedeceğinizi seçmeye sıra geldi. "Çıktı Klasörü"(Output Folder) butonuna basarak dönüştürme işlemi bittiğinde elinizdeki dosyaların kaydedilmesini istediğiniz alanı seçebilirsiniz.
  • Bu ayarlamalardan sonra son olarak yapmanız gereken tek şey "Dönüştür"(Convert) butonuna basmaktır.

    Not : Yazılımın deneme sürümünde 14 kullanım hakkınız bulunmakta ve toplu dönüştürme desteğinden yararlanılamamaktadır. Yazılımı hiçbir kısıtlama olmadan kullanabilmeniz için 19 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir. Satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

    Anahtarlar:ALO Power Audio Converter indir,ALO Power Audio Converter download,ALO Power Audio Converter indir,ALO Power Audio Converter çek,ALO Power Audio Converter,ALO Power Audio Converter mp3,ALO Power Audio Converter şarkı sözü,ALO Power Audio Converter film indir,ALO Power Audio Converter film,ALO Power Audio Converter açıklama,ALO Power Audio Converter bul,ALO Power Audio Converter video,ALO Power Audio Converter bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    ALO Power Audio Converter
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Mobile Ringtone Converter
    Kingdia DVD Ripper
    MyVideoConverter
    Super DVD Creator
    Free Mp3 Wma Converter
    YASA VOB to MPEG Converte
    iPod2PC
    Super Video Converter
    WIDI Recognition System S
    Streamingstar Audio Conve
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır