Analizer - Anlık Analiz Paketi indir,download,yükle - Veritabanı - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Veritabanı » Analizer - Anlık Analiz Paketi
   Analizer - Anlık Analiz Paketi
  Boyutu : 74.4 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Analizer Yazılım
  Ekleme Tarihi : 15-07-2004

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
TV Kartı-teletext desteği ile çalışan bir borsa analiz programıdır.

Paketin içinde bulunan Analizer Downloader, IMKB Borsası seans sonu ve gün sonu borsa verilerinin, TL ve USD cinsinden değerlerinin standart metastock formatında yüklenmesi için tasarlanmıştır. Borsada oluşan verileri kullanıcı bilgisayarına yükleyerek, teknik analiz programları ile görüntülenmesini sağlar.

Analizer Downloader programı ile sağlanan borsa verilerinin finansal teknik analizlerde kullanılan yöntemlerle grafik halinde gösterilmesini ve indikatör olarak adlandırılan çeşitli matematiksel fonksiyonların çizilmesini paket içindeki Analizer Charts sağlar.

Analizer Charts RT TV kartı - teletekst desteği ile gelen anlık borsa verileri ile çalışır. Bu verilerin anlık olarak, finansal teknik analizlerde kullanılan yöntemlerle grafik halinde gösterilmesini ve indikatör olarak adlandırılan çeşitli matematiksel fonksiyonların çizilmesini sağlar.

Analizer Line TV kartı - teletekst desteği ile gelen anlık borsa verileri ile çalışır. Gelen veriler özel olarak tasarlanmış ekranlarda gösterilir. Sistem kullanıcıya belirli ekran tasarımları ile gelse de, kullanıcı bunları özelleştirebilir.

Anlık analiz paketi TV kartı desteği ile çalışıyor. Öncelikle Bt848 veya Bt878 chipli bir TV kartı temin etmelisiniz. Satılan çoğu TV kartları bu özelliği sağlamaktadır.

Ürünün kurulum ve kullanım talimatlarına paket ile birlikte gelen readmert.txt dosyasından ve üretici sitesinden ulaşabilirsiniz.

Anahtarlar:Analizer - Anlık Analiz Paketi indir,Analizer - Anlık Analiz Paketi download,Analizer - Anlık Analiz Paketi indir,Analizer - Anlık Analiz Paketi çek,Analizer - Anlık Analiz Paketi,Analizer - Anlık Analiz Paketi mp3,Analizer - Anlık Analiz Paketi şarkı sözü,Analizer - Anlık Analiz Paketi film indir,Analizer - Anlık Analiz Paketi film,Analizer - Anlık Analiz Paketi açıklama,Analizer - Anlık Analiz Paketi bul,Analizer - Anlık Analiz Paketi video,Analizer - Anlık Analiz Paketi bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Analizer - Anlık Analiz Paketi
SEÇMECE PROGRAMLAR
Home Inventory Deluxe
DBF-to-MySQL
Turksa Otel Kimlik Bildir
Etf Programı
Akınsoft Otel
AKINSOFT NetMuhtar
Yapı Kooperatifi
Evrak Takip
Database Tour
Muhtar Otomasyon
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır