AntiHook indir,download,yükle - Şifreleme - Güvenlik - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Şifreleme - Güvenlik » AntiHook
   AntiHook
  Boyutu : 1.37 Mb
  Kullanım Süresi : 14 kullanım
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP
  Üretici Firma : InfoProcess
  Ekleme Tarihi : 10-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
AntiHook kötü niyetli yazılımlara karşı koruma sağlamak için üst seviye bir izinsiz giriş engelleme sistemidir.

Microsoft Windows bilgisayarlar üzerinde kötü niyetli yazılımları algılamak ve engellemek için kurşun geçirmez tam bir çözüm sunmaktadır.

Mevcut haliyle AntiHook bir HIPS yazılımıdır.

"HIPS" Nedir?
HIPS; Host Intrusion Prevention System biçiminde İngilizce açılımı olan ve Host Tabanlı İzinsiz Giriş Saptama Sistemi anlamına gelen yeni bir güvenlik teknolojisidir. Bu yeni teknoloji ile sisteminize yapılması muhtemel tüm kötü niyetli girişler tespit edilip engellenmektedir. Yani güvenlik duvarınızı ve diğer güvenlik yazılımlarınızı atlatmayı başaran zararlıları bu korunma yöntemi ile etkisiz hale getirebilmektesiniz. Sistem üzerindeki tüm giriş-çıkışları, izleyen, çalışmakta olan tüm uygulamaları (özellikle gizli çalışanları) gerçek-zamanlı olarak takip eden HIPS günümüzde bir zorunluluk haline gelmiştir.

AntiHook dinamik yapısı ile gizliliğinizi korumakta, işletim sistemi ve uygulamalarınıza karşı kötü niyetli yazılımları, casus yazılımları (spyware), "rootkit"leri, klavye kayıt tutucularını (keylogger), bulaşıcı kodları ve truva atlarını (trojan) tanımlayabilmektedir.

Ayrıntılı gerçek-zamanlı koruma özelliği ile de anlık saldırıları algılayıp bunların önüne geçmektedir.
AntiHook yazılımı saldırılı olduktan sonra onarma işlemi yerine daha saldırı olmadan ve sistem zarar görmeden önüne geçerek tam koruma sağlamaktadır. Sistem üzerindeki güvenlik duvarı ve virüsten koruma yazılımına ek olarak kurulmaktadır. Güvenlik duvarı, virüsten koruma yazılımı ve casus engelleme sistemleri ile bütünleşerek tam bir sistem koruması sağlamaktadır. AntiHook kendiliğinden çalışır yapısı ile hiçbir yazılım güncellemesi ve tanımlama tabanı güncellemesine ihtiyaç duymamakta kendi yerel tabanına güvenmektedir.

Editörün Notu: Yukarıdaki açıklamalar ışığında size tavsiyem mutlaka bir HIPS (Host Tabanlı İzinsiz Giriş Saptama Sistemi) yazılımı kullanmanızdır. AntiHook bu alanda kullanılabilecek başarılı yazılımlardan birisidir.

Anahtarlar:AntiHook indir,AntiHook download,AntiHook indir,AntiHook çek,AntiHook,AntiHook mp3,AntiHook şarkı sözü,AntiHook film indir,AntiHook film,AntiHook açıklama,AntiHook bul,AntiHook video,AntiHook bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AntiHook
SEÇMECE PROGRAMLAR
PassGen
Kps
Password Keychain
Filepass
IM Lock Profesyonel
Proactive System Password
Private Pix
Advanced Anti Keylogger L
Acrobat Key
Golaks Kilit
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır