Arapça Osmanlıca Klavye indir,download,yükle - Çeşitli - Masaüstü Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Masaüstü » Çeşitli » Arapça Osmanlıca Klavye
   Arapça Osmanlıca Klavye
  Boyutu : 239 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Yüksel Aygut
  Ekleme Tarihi : 04-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Arapça öğrenmek ve öğretenler için en büyük zorluklardan bir tanesi Arapça harfleri dijital ortamda metne dökmekti. İmam Hatip Liselerinde Arapça derslerinde öğrenciler için soru hazırlarken metinleri elle yazmaktan başka bir çaremiz yoktu. Benim yazdığımı öğrenci okurken, öğrencinin yazdığını ben okurken zorluk çektik. İnternette bir araştırma yapıp çözüme ulaşmak istedim. Bulduğum görsel bir klavye Kril alfabesini çalıştırıyordu. (Rusça veya Bulgarca olabilir). Bu klavyeyi alıp kodlar üzerinde gerekli değişiklikleri yaptım ve Arapçaya uyarladım. Arapça Ekran Klavyesi artık Osmanlıca metinleri de yazabiliyor. Yenilenmiş arayüzü ile elinizin altındaki klavye ile veya fare tıklaması ile Arapça ve Osmanlıca metinler yazılabiliyor. Şimdi bu klavye www.programkolik.com, www.dindersi.com gibi birçok yerde yayınlanıyor. Ancak bazı eksiklikleri sonradan kullanıldıkça ortaya çıkmaya başladı. Harekelerin olmamasıyla birlikte, metni yazdıktan sonra elle harekelerin konulması, Arapça rakamların olmayışı, diğer sembollerin eksikliği bu program üzerinde yoğunlaşmamı sağladı. Programı indiren kullanıcılardan aldığım teşekkür mesajları ise beni motive etmişti. Şu an programın tam anlamıyla bittiğine inanıyorum. Şunu da söylemem gerekir ki bu programın tamamı bana ait değildir. Adını hatırlayamadığım bir sitede rastlamıştım. Sadece harfler üzerinde yoğunlaştırılmış bir html belgesiydi. Bana ait olan kısmı 1. Harekeler 2. Rakamlar 3. Semboller. Bu program İmam Hatip Liselerinde görev yapan öğretmenler, öğrenciler, Edebiyat Fakültelerinde Osmanlıca ders gören öğrencilerin ihtiyacını karşılamak için yapıldı.

Not: Bu programla birlikte artık elinizin altındaki klavyeyi de Arapça ve Osmanlıca metin yazmada kullanabileceksiniz. Tabii ki fareyi de kullanıyorsunuz.

Anahtarlar:Arapça Osmanlıca Klavye indir,Arapça Osmanlıca Klavye download,Arapça Osmanlıca Klavye indir,Arapça Osmanlıca Klavye çek,Arapça Osmanlıca Klavye,Arapça Osmanlıca Klavye mp3,Arapça Osmanlıca Klavye şarkı sözü,Arapça Osmanlıca Klavye film indir,Arapça Osmanlıca Klavye film,Arapça Osmanlıca Klavye açıklama,Arapça Osmanlıca Klavye bul,Arapça Osmanlıca Klavye video,Arapça Osmanlıca Klavye bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Arapça Osmanlıca Klavye
SEÇMECE PROGRAMLAR
Color Desktop (XP)
Türkiye Rozeti
waseor_anima
WinDeskTools
Wake Up News
Noa, Virtual Assistant
Mouse Odometer
Key2Speak
Hidden Menu
Michael Jackson`s Theme 3
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır