Arial Audio Converter indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » Arial Audio Converter
   Arial Audio Converter
  Boyutu : 2.02 Mb
  Kullanım Süresi : %50 Dönüştürme
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Xrlly Software
  Ekleme Tarihi : 06-10-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Arial Audio Converter güçlü ve profesyonel bir ses biçimi dönüştürme yazılımıdır. En çok kullanılan ses dosyalarının tümü arasında karşılıklı dönüştürme işlemi yapabilmektedir. Bu işlemi geçici dosyalar kullanmadan yaptığı için oldukça hızlı işlemler gerçekleştirmektedir. Ayrıca geçici dosya kullanılmadığından sabit disk daha ekonomik kullanılmakta sonradan silinecek olan verilerle boş yere işgal edilmemektedir. Dönüştürme işleminin yanı sıra; ID3 etiketlerinin düzenlenmesi, dosya biçimlerinin kalite ayarının yapılması, farklı arayüzler kullanabilme, dahili oynatıcı ile ses dosyalarını açabilme gibi ek işlevlere de sahiptir. Kullanımı oldukça kolay olan yazılımın, boyutu da oldukça küçüktür.

Yazılımın Genel Özellikleri
  • Popüler ses biçimlerinin tümünü destekler: MP3, WMA, OGG, MP2, WAV (PCM, DSP, GSM, ADPCM), G721, G723, G726, VOX, ALAW, ULAW ses biçimlerini karşılıklı olarak dönüştürme ve farklı ayarlamalar yapabilme.
  • Yüksek hızda dönştürme: herhangi bir geçici dosya kullanmaksızın, doğrudan ses biçimlerini dönüştürme; böylece yüksek hızda dönüştürme yaparak, sabit disk kullanımını ekonomik hele getirebilme sağlanır.
  • Toplu ses dosyası dönüştürme: dosya biçimlerinin ilk hali farketmezsizin toplu halde dönüştürme yapabilme.
  • ID3 etiket desteği: ID3 etiketlerini kendiliğinden kaydederek dönüştürme yapabilme, bunları görüntüleme ve düzenleme desteği verme.
  • Popüler müzik biçimlerini oynatabilme: WAV, OGG, MP2, MP3, WMA biçimli ses dosyalarını dahili oynatıcı ile dinleyebilme imkanı.
  • Sürükle ve bırak desteği: Dosya gezgini üzerinden sürüklenen dosyaları, Aria Audio Converter yazılımının dosya listesine üzerine bırakabilme desteği.
  • Kullanıcı dostu arayüz ve çok kolay kullanım.

    NoT : Yazılımın deneme sürümününde ses dosyalarının yalnızca %50`sini dönüştürebilmektesiniz. Yazılımı herhangi bir kısıtlama olmadan, sınırsızca kullanabilmeniz için 19.95 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir. Yazılımı satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

    Anahtarlar:Arial Audio Converter indir,Arial Audio Converter download,Arial Audio Converter indir,Arial Audio Converter çek,Arial Audio Converter,Arial Audio Converter mp3,Arial Audio Converter şarkı sözü,Arial Audio Converter film indir,Arial Audio Converter film,Arial Audio Converter açıklama,Arial Audio Converter bul,Arial Audio Converter video,Arial Audio Converter bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Arial Audio Converter
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Cucusoft All Audio/Video
    YeoSoft Text to MP3 Speak
    Super DVD Creator
    All To WMA Converter Pro
    JOC MP3 FINDER
    Allok Video to MP4 Conver
    Advanced RM To MP3 Conver
    Easy CD Extractor
    AVI Creator
    Apex MPEG VCD DVD Convert
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır