ArtRage indir,download,yükle - Düzenleyiciler - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Düzenleyiciler » ArtRage
   ArtRage
  Boyutu : 2.96 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Ambient Design Ltd.
  Ekleme Tarihi : 18-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bilgisayar ekranınızı bir tuval olarak kullanıp yağlı boya veya pastel boya resimler yapmak ister misiniz?

Resim yapmaya ilgi duyuyor ama elinizde gerekli malzemeler (tuval, boyalar, fırçalar vs.) yoksa bu program tam size göre. ArtRage ile içinizdeki sanatçı ruhu uyandırın! Sıradan resim editörlerinden çok farklı olan ArtRage bu farkını daha ilk kurup çalıştırdığınızda karşınıza çıkan değişik arayüzü ile gösteriyor. Önce bir tuval seçiyorsunuz ve başlıyorsunuz üzerini karalamaya.
ArtRage ile karakalem, pastel boya, keçeli kalem ve yağlı boya fırçası kullanabiliyorsunuz. Boyanın kalınlığını ve yoğunluğunu ayarlayabiliyorsunuz. Paleti ile istediğiniz renkleri kolayca oluşturabiliyorsunuz. Hatta bir spatula ile sürdüğünüz boyaları tuvala yayabiliyorsunuz, aynı gerçeğindeki gibi. Programın diğer bir gerçekçi yanı ise yağlı boya fırçanız, son sürdüğünüz yerin rengine bulaşıyor ve yağlı boyanız tuvalde karışıyor. Bunu önlemek için fırçanızı suya batırıp temizleyebiliyorsunuz. Aynı gerçeğinde olduğu gibi :)

Kısacası program size birebir gerçek bir resim yapma imkanı sunuyor. Hem de malzeme masrafı olmadan... Tüm bu özelliklerine rağmen 2.96 Mb gibi çok küçük olan boyutu ve ücretsiz olması sebebiyle ArtRage, editörün seçimi olmayı fazlasıyla hak eden bir program.

Küçük bir hatırlatma: Programı normal bir şekilde kaydettiğinizde (File > Save..) kendi dosya biçiminde (.ptg) kayıt yapıyor. Ancak File menüsündeki Export as Image seçeneği ile BMP, JPG veya PNG biçimlerinde (PNG önerilir) kaydedip bu şekilde diğer programlarla da açılabilir hale getirmeniz mümkün. Diğer bir not; Import Image seçeneği ile de mevcut bir resmi tuvalinize yerleştirip onun üzerinde de çalışma yapabilme imkanı sağlanmış.

Anahtarlar:ArtRage indir,ArtRage download,ArtRage indir,ArtRage çek,ArtRage,ArtRage mp3,ArtRage şarkı sözü,ArtRage film indir,ArtRage film,ArtRage açıklama,ArtRage bul,ArtRage video,ArtRage bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ArtRage
SEÇMECE PROGRAMLAR
Multiple Image Resizer .N
PhotoSite AlbumBuilder
12Ghosts Clip
PicturesToExe
Gif Colour Mapper
Pop-a-BMP-to-ICO
Photo Gadget Pro
Corel Paint Shop Pro
Ace Poster
Photo-Colorizer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır