Ashampoo AntiVirus indir,download,yükle - Antivirüs - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Antivirüs » Ashampoo AntiVirus
   Ashampoo AntiVirus
  Boyutu : 13.4 Mb
  Kullanım Süresi : 40 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/XP
  Üretici Firma : Ashampoo GmbH & Co. KG
  Ekleme Tarihi : 06-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Ashampoo AntiVirus gerçek-zamanlı sistem koruma özelliğine sahip olan gelişmiş bir virüsten koruma yazılımıdır. Sisteminizi her an denetim altında tutarak bulaşabilecek zararlıları anında tespit etmekte ve engellemektedir. Oldukça gelişmiş bir zararlı tanımlama tabanına sahiptir ve bu veritabanı ile virüslere, truva atlarına, internet solucanlarına ve numara çeviricilere karşı koruma sağlamaktadır. Şu an itibariyle 500.000 üzerinde bilinen zararlıyı tanımlamakta ve sistemden temizleyebilmektedir. Henüz tanımlanamamış olan bilinmeyen zararlıları ise sezgisel tarama özelliği ile tespit edebilmektedir. Kendiliğinden güncelleme özelliği ile hem tanımlama hem de yazılımsal veritabanını güncellemektedir. Bu sayede sisteminizi yeni çıkan zararlılara karşı hazır halde tutmaktadır. Gelişmiş tarama desteği ile sisteminizin her alanını ayrıntılı biçimde tarayabilmektedir. Sistem üzerinde tam disk taraması yapabildiği gibi; sistem belleğinde, tehlikeli sistem alanlarında, sabit sürücülerde, çıkarılabilir aygıtlarda, CD ve DVD medyalarda ve klasörlerde ayrı ayrı tarama yapabilmektedir. Elle tarama özelliğinin yanı sıra zamanlanmış görevler oluşturarak istenilen zamanlarda sistem üzerinde tercih edilen bölgelerin kendiliğinden taranmasını sağlayan zamanlanmış tarama özelliği de bulunmaktadır. Yazılım ayrıca karantina desteği sunmakta ve bu sayede sisteme bulaşmış zararlıları veya şüpheli dosyaları etkisiz hale getirip karantina alanına taşımaktadır. Gerçekleştirmiş olduğu tüm işlemleri günlük dosyalarına kaydetmekte ayrıca ana menü üzerinde bir istatistikler alanına yer vermektedir.

Yazılımın Genel Özellikleri

  • Geniş kapsamlı koruma: 500.000 üzerinde virüs, internet solucanı(worm), truva atı(trojan) ve numara çeviriciye(dialer) karşı koruma sağlamaktadır. Tüm tehlikeli sistem alanlarını, sistem belleğini, e-postaları ve dosyaları taramaktadır.
  • Kolay kullanım: hiçbir ön bilgi gerektirmeyen sezgisel kullanıcı arayüzüne sahiptir. Kaydırıcı ile yapılandırma denetimi oluşturulan ayarları kendiliğinden göstermektedir.
  • Düşük sistem kullanımı: sistem kaynaklarını en alt seviyede kullanarak size çalıştığını dahi hissettirmemektedir.
  • Günlük güncellemeler: Virüs imzaları ve yazılım güncellemeleri günde birkaç defa denetlenmekte ve kendiliğinden güncellenmektedir.
  • Çoklu tarama modu: Elle tarama ve zamanlanmış taramalar yapılırken sistem kendiliğinden korunmaktadır.
  • Karantina: Bulaşan zararlıları ya da şüpheli dosyaları kilitleyerek karantina alanına taşıyıp herhangi bir zarar vermelerini engellemektedir.
  • Windows gezgini ile bütünleşme: Windows gezgini içine virüsler için doğrudan dosya taraması yapabilmenizi sağlayan bir seçenek eklenmektedir.

    Uzman Kullanıcılar İçin Yüksek Teknoloji Özellikleri

  • Sezgisel analiz: şüpheli davranışların temelinde yatan bilinmeyen tehditleri tanımlamak ve engellemek için gelişmiş yeni algoritma.
  • Kullanıcı tarafından oluşturulmuş tarama: tecrübeli kullanıcılar 8 farklı kendiliğinden tarama tipiyle zamanlanmış taramalar oluşturabilirler veya belirli zamanlarda tarama yaptırabilirler.
  • Tam koruma: sistem belleğini, tehlikeli sistem alanlarını, sabit sürücüleri, klasörleri, arşiv dosyalarını, çıkarılabilir medyaları ve taşınabilir harici cihazları taramaktadır.
  • XP Güvenlik Merkezi bütünleşmesi: Windows® XP Güvenlik Merkezi ile tamamen uyumludur. (Windows® sizin geçerli ve güncel bir virüs korumanızın olduğunu kendiliğinden algılayacaktır.)
  • Kayıt tutma: Her zaman yazılımın içinde doğrudan görülebilecek tüm yazılım faaliyetleri kaydedilmektedir.
  • En alt seviye kaynak kullanan arkaplan taraması: gerçek-zamanlı sistem taraması sırasında yeni geliştirmeler ile en alt düzeyde sistem kaynağı kullanılmaktadır.

    Not 1: Yazılımın 40 günlük deneme sürümünü kullanabilmeniz için gerekli kayıt kodunu buraya tıklayıp, adımları izledikten sonra e-posta hesabınıza gelecek olan postadan edinebilirsiniz.

    Not 2: 40 günlük deneme süresinin ardından yazılımı kullanabilmeniz için 30 dolar ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

    Anahtarlar:Ashampoo AntiVirus indir,Ashampoo AntiVirus download,Ashampoo AntiVirus indir,Ashampoo AntiVirus çek,Ashampoo AntiVirus,Ashampoo AntiVirus mp3,Ashampoo AntiVirus şarkı sözü,Ashampoo AntiVirus film indir,Ashampoo AntiVirus film,Ashampoo AntiVirus açıklama,Ashampoo AntiVirus bul,Ashampoo AntiVirus video,Ashampoo AntiVirus bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Ashampoo AntiVirus
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    F-Secure Anti-Virus
    McAfee AVERT Stinger for
    W32.Gaobot.UJ Removal Too
    ClamAV
    W32.Lirva Removal Tool
    Multi Virus Cleaner 2006
    CA Anti-Virus 2007
    BoDetect
    Jammer
    W32.HLLW.Winevar/W32.Funl
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır