AsistanBAR IE Araç Çubuğu indir,download,yükle - Tarayıcı Eklentileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı Eklentileri » AsistanBAR IE Araç Çubuğu
   AsistanBAR IE Araç Çubuğu
  Boyutu : 573 Kb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Seyhun AKYÜREK
  Ekleme Tarihi : 09-12-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Asistanbar kurulduğunda araç çubuğu şeklinde adres satırının altına yerleşen arama, haber okuma, pop-up pencere engelleme gibi özellikleri olan bir Internet Explorer eklentisidir. Sistem gereksinimleri ise Pentium 90 işlemci, 32 MB RAM, Internet Explorer 5.0 ve üzeri Web Tarayıcı.

Üreticiden:

Bu uygulama, AsistanBAR.com tarafından ücretsiz sunulmaktadır. Uygulama, windows platforumunda çalışan internet explorer eklentisi (toolbar) yerini alacak yardımcı bir eklentidir. İçeriğinde virus, worm veya casus yazılım vb. içermemektedir. Amacı ; İnternet üzerinde daha kolay sörf yapmanızı aradığınıza hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktır. AsistanBAR ile kolayca web`de sörf yapabilir, populer arama motorlarında (Google, Yahoo, MSN) de arama yapabilir,son dakika bölümü ile türkiye ve dünyada olup biten güncel haberleri, imsakiye rehberini, hava/yol durumunu, maç sonuçlarını ve deprem durumu gibi anlık bilgilere erişiminizi sağlar. Ayrıca dahili RSS okuyucusu ile(Güncel, Sağlık, Bilim, Teknoloji, Spor, Ekonomi, Yaşam, Dünyadan, MP3, Forum)gibi birçok başlığı anında görebilir, web rehberi ile birçok (Alışveriş`ten bilgisayara, sağlıktan, spora, haberlerden, forum sitelerine, sohbet ve oyun sitelerine) Türkçe olarak kısayoldan erişebilir,oyun ve sohbet kanallarına girebilir, bunlara ek olarak web rehberinde bulunan online hizmetler bölümü ile ÖSYM sınav sonucu öğrenme, numara sorma, borç öğrenme gibi birçok hizmete erişebilirsiniz. Ekranınızı istediğiniz boyutlarda büyültebilir/küçültebilirsiniz, ayrıca aranan kelimeyi işaretleme özelliği ve siz internette sörf yaparken açılan can sıkıcı pop-up pencereleri engelleme özelliği bulunmaktadır.

Anahtarlar:AsistanBAR IE Araç Çubuğu indir,AsistanBAR IE Araç Çubuğu download,AsistanBAR IE Araç Çubuğu indir,AsistanBAR IE Araç Çubuğu çek,AsistanBAR IE Araç Çubuğu,AsistanBAR IE Araç Çubuğu mp3,AsistanBAR IE Araç Çubuğu şarkı sözü,AsistanBAR IE Araç Çubuğu film indir,AsistanBAR IE Araç Çubuğu film,AsistanBAR IE Araç Çubuğu açıklama,AsistanBAR IE Araç Çubuğu bul,AsistanBAR IE Araç Çubuğu video,AsistanBAR IE Araç Çubuğu bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AsistanBAR IE Araç Çubuğu
SEÇMECE PROGRAMLAR
Accurate Popup Killer
All in One Sidebar
Markom Bar
My IP Tool
History Collector Pro
Icq Toolbar
Super Pop Up Blocker
Erol Mobilya Toolbar
CoolFavorites Toolbar
iNetFormFiller Free
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır