AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter indir,download,yükle - Ses/Görüntü Dönüştürücüler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Dönüştürücüler » AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter
   AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter
  Boyutu : 3.37 Mb
  Kullanım Süresi : Filigran kısıtlaması
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : MpgDvd.com
  Ekleme Tarihi : 30-09-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter ile AVI/MPEG/WMV/ASF/RM/RAM/RMVD formatlı video dosyalarını VCD/DVD/SVCD/MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4/AVI/ASF/MP3 formatlı video dosyalarına dönüştürebilirsiniz. Yazılım; DivX, Xvid, AVI, MPEG-1 (layer1, layer2 ve layer3), MPEG-2 ve MPEG-4 formatlarını destekliyor. Ayrıca NTSC/PAL ayarlarını düzenleyebilme, giriş/çıkış formatlarını önceden izleyebilme, filmleri orantılı olarak frame şekline getirme ve frame`leri kesme gibi özellikleri de içerisinde barındırıyor. NTSC formatını PAL formatına dönüştürme, ya da PAL formatını NTSC`ye dönüştürmeye de yarıyor. Yazılımın kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kullanımı çok kolay. Ayrıca videoları oluşturmadan önce izleyebilme özelliğine de sahip. Oluşturduğunuz video dosyalarını VCD, DVD gibi formatlarla CD`lere istediğiniz şekilde yazabilmek güzel bir özellik. İsterseniz CD`lere yazarken film dosyalarınıza kendi logolarınızı yerleştirebilir; favori filminizdeki müzikleri ayırıp MP3 formatı şeklinde saklayabilirsiniz.

Yazılımı Pentium III, Pentium 4 veya AMD Athlon işlemcili bir bilgisayar ve DirectX 9.0 destekli bir ekran kartıyla kullanırsanız daha iyi performans alabilirsiniz.
Yazılımı 25 dolar ödeyerek satın alırsanız sınırsız sürümünü kullanabilirsiniz. Yazılımı buraya tıklayarak satın alabilirsiniz.

Anahtarlar:AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter indir,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter download,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter indir,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter çek,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter mp3,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter şarkı sözü,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter film indir,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter film,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter açıklama,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter bul,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter video,AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
AVOne Pro - AVI to DVD/VCD/SVCD/MPEG Converter
SEÇMECE PROGRAMLAR
4Musics Multiformat Conve
Magicbit 3gp Video Conver
Video Converter 2005
Puma Video To MP4 Convert
All Audio Converter
Apex Video Converter Pro
AimOne Video Converter
Kingdia DVD Audio Ripper
Multimedia Builder MP3
ConvertXtoDVD
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır