Cappy indir,download,yükle - Çeşitli - Grafik - Resim Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Grafik - Resim » Çeşitli » Cappy
   Cappy
  Boyutu : 3.95 Mb
  Kullanım Süresi : 14 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows Me/NT/2000/XP/Vista
  Üretici Firma : Mike Robinson
  Ekleme Tarihi : 31-08-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Cappy bir ekran görüntüsü yakalama programıdır. Ekranda yakaladığınız bir bölgenin resmini anında, Microsoft PowerPoint, Word ya da Excel`e gönderebilir. Program BMP, JPG, GIF, PNG olarak yakalanan resimleri kaydeder ve bunları e-postayla gönderebilir, yazdırabilir, panoya kopyalayabilir ya da resim düzenleme programlarına yollayabilir.

Cappy programıyla bir bölgeyi ya da tüm ekranı yakalayabilirsiniz. Program 10 özel şekil içerir. Dikdörtgen, elips, çember, kare, yuvarlatılmış dikdörtgen, üçgen, altıgen, sekizgen gibi. Yakalanan resmi belli açıyla döndürebilir, çevirebilir, ölçekleyebilir, rengini tersine çevirebilir ve siyah beyaz hale getirebilir. Program sayesinde ayrıca yakalanmış resme isteğe bağlı olarak tarih, zaman ya da adınızı damgalayabilirsiniz. Birçok özel arkaplan ve kenarlık eklenebilir.

Masaüstündeki kısayolundan ya da sistem tepsisine yerleşen simgesine (saatin yanı) sağ tuşla tıkladığınızda program açılır ve yakalama ekranı devreye girer. Tam ekran, belli bölge ya da bir şekli yakalamak için `Capture Screen` tuşuna basmanız yeterli olur.

Yakalanan resimler PowerPoint`e, Word`e, Excel`e ya da bilgisayarda kurulu diğer programlara yollanabilir. Cappy, PowerPoint`e gönderilmiş çalışmalar için otomatik bir sunum; bir Word belgesi ya da Excel tablosu oluşturabilir. PowerPoint içinde açılmış bir resim için çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz.
Programın ayarları içinden arkaplan rengi, kullanıcı adı, yazı tipi, yakalama şekli (diktdörtgen, elips, çember gibi), resim düzenleme ve işleme, resimleri damgalama (tarih, zaman, tarih-zaman, kullanıcı adı gibi) gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.

Programı 14 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Programın lisanslı fiyatı ise 15$`dır.

Anahtarlar:Cappy indir,Cappy download,Cappy indir,Cappy çek,Cappy,Cappy mp3,Cappy şarkı sözü,Cappy film indir,Cappy film,Cappy açıklama,Cappy bul,Cappy video,Cappy bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Cappy
SEÇMECE PROGRAMLAR
Instant ThumbView
DotColor
Encrypt Text in Picture
Portable FastStone Captur
Grapher
Text to Pic Creator
Capturemation
Çizim Yapma Programı - CY
ACS Capture
Icon2Text
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır