CetaSoft Veteriner indir,download,yükle - Muhasebe - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Muhasebe » CetaSoft Veteriner
   CetaSoft Veteriner
  Boyutu : 14.6 Mb
  Kullanım Süresi : 3 Kullanım
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : CetaSoft Yazılım
  Ekleme Tarihi : 27-06-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üretici Açıklaması : Özellikle büyükbaş hayvan sağlığını takip eden veteriner poliklinikleri için hazırlanmış olan çok kapsamlı bir program. İlaç ve medikal malzeme stokları takibi (genel ve hekim stokları bazında), ayrıntılı müşteri bilgileri ve bakiyeleri takibi, ayrıntılı hayvan bilgileri takibi, büyük baş hayvanların gelişim sürecinin otomatik takibi ve hekimin uyarılması sistemi, hayvan hastalıkları izleme, laboratuar sonuçları, fertilite bilgilerini izleme, aşılama programı, klinik raporları, tohumlama, hastalık, aşı, antibiyogram, hekim, köy/şehir istatistikleri, gelir gider, çek-senet, banka hesapları takibi, müşterilerin cep telefonlarına kısa mesaj (SMS) gönderme sistemi...

Özellikler :
  • İlaç ve medikal malzeme stoklarınızı izleyebilirsiniz. Dilerseniz bu işlemleri barkod sistemi ile gerçekleştirebilirsiniz.
  • Miat Kontrol Sistemi ile stoklarınızdaki miadı geçen ve miadı yaklaşan ilaçları raporlayabilirsiniz.
  • Stoklarınızı genel ve hekim (araba stoğu) bazında izleyebilirsiniz.
  • Stok Limit Kontrolü Sistemi ile genel ve hekim stoklarınız belirleyeceğiniz üst ve alt sınırlara ulaştığında program sizi uyaracaktır.
  • Tüm müşteri bilgilerini ve müşterilerinize satışlarınızı kaydedebilir, bakiyelerini ayrıntılı olarak izleyebilirsiniz. (Program, veresiye gerçekleşen ve vadesi geçen alacaklarınızı size otomatik olarak hatırlatır, tüm alışveriş hesaplarınızın ayrıntılı olarak raporlanabilmesini sağlar.)
  • Fiyat güncelleme sistemi ile fiyatı değişen ilaç ve malzemelerin tüm stoklarınıza ve bakiyelere uygulanabilmesini sağlayabilirsiniz.
  • Klinikte çalışan hekim bilgilerini kaydederek muayene, satış gibi uygulamaların hangi hekim tarafından gerçekleştirildiğini belirleyebilir, ayrıntılı raporlar alabilirsiniz.
  • Tüm hayvan bilgilerini ayrıntılı olarak kaydedebilirsiniz. Nevi Hareketleri Kontrol Sistemi ile büyükbaş hayvanların gelişim süreci, tohumlama, kuruya alma gibi bilgileri program tarafından otomatik olarak takip edilir ve otomatik uyarı sistemi ile hekim uyarılır.
  • Bir müşteride, bir çiftlikte veya bir köy/şehirde yer alan hayvanların nevine göre (Düve, Sağılan inek, kurudaki inek gibi) ayrıntılı olarak raporlanabilmesini sağlayabilirsiniz.
  • Fertilite bilgilerini kaydedebilir, programın otomatik uyarı sistemi ile tohumlanması, kuruya alınması gebelik/involüsyon kontrolünün yapılması gereken hayvanları hiçbir çaba göstermeden izleyebilirsiniz. Fertilite kayıtlarını baz alarak ayrıntılı raporlar alabilir, Fertilite istatistikleri ile tohumlama başarınızı grafiklerle görebilirsiniz.
  • Hayvanların hastalık bilgilerini, klinik ve laboratuvar bulgularını kaydedebilir, sonuçlarını izleyebilir, raporlar alabilir, istatistiklerini grafiklerle görebilirsiniz.
  • Hayvanların aşılama bilgilerini kaydedebilir, aşı tekrar tarihlerini izleyebilir, Aşılama Programı modülünü kullanarak aşılama tarihleri gelen hayvanların size otomatik olarak hatırlatılmasını sağlayabilir, aşı istatistikleri ile sonuçları grafiklerle görebilirsiniz.
  • Grafik destekli Tohumlama, Hastalık, Aşı, Antibiyogram, Hekim ve Köy/Şehir istatistikleri alabilirsiniz.
  • Giderlerinizi ayrıntılı olarak izleyebilir, raporlar alabilirsiniz.
  • Banka, çek-senet-açık hesaplarınızı, taksitle satın aldığınız malların taksitlerini izleyebilir, ayrıntılı raporlar alabilirsiniz.
  • Programın otomatik olarak gerçekleştirdiği hatırlatma sisteminin yanısıra hatırlamak istediğiniz tüm işlerinizi (randevular, ödemeler gibi) kaydedebilirsiniz. Program, zamanı gelen tüm işlerinizi size görsel ve işitsel uyarı sistemi ile hatırlatacaktır.
  • Müşterilerinizin, dostlarınızın veya arkadaşlarınızın cep telefonlarına kısa mesaj (SMS) gönderebilirsiniz. Otomatik SMS metni hazırlama sistemi ile hayvanların sağlığı ve müşterilerinizdeki alacaklarınız ile ilgili SMS mesajlarının belirlenmesini ve gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
  • Otomatik telefon arama, Post-It, Hesap makinesi, Faiz hesaplama makinesi, İnternet Adres Bankası, Gizli Bilgiler, Takvim, MP3 Çalar, 5 adet oyun.
  • Ve daha fazlası...

    Anahtarlar:CetaSoft Veteriner indir,CetaSoft Veteriner download,CetaSoft Veteriner indir,CetaSoft Veteriner çek,CetaSoft Veteriner,CetaSoft Veteriner mp3,CetaSoft Veteriner şarkı sözü,CetaSoft Veteriner film indir,CetaSoft Veteriner film,CetaSoft Veteriner açıklama,CetaSoft Veteriner bul,CetaSoft Veteriner video,CetaSoft Veteriner bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    CetaSoft Veteriner
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    2006 Stok Yönetim
    United Üye Aidat Takip Pr
    KamerKasa-Çek
    Banka Hesap Takip
    Ticari Entegre Paketi
    Avantaj Yazılım Kurumsal
    OBS Market
    StokPro windows
    Personel Takip
    VIP (Vergi İade Programı)
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır