Clipdiary indir,download,yükle - Çeşitli - Masaüstü Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Masaüstü » Çeşitli » Clipdiary
   Clipdiary
  Boyutu : 257 Kb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Softvoile
  Ekleme Tarihi : 21-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Clipdiary pano içeriğini saklamak için kolay kullanımlı ve faydalı bir araçtır. Standart Windows clipboard (pano) aracı en son kopyalanan veriyi hafızasında saklayabilir. Bu doğrultuda hafızaya alınan kopyalanmış veri uzun bir süre saklanamaz. Bilgisayarınızı kapattığınız zaman ya da başka metni kopyaladığınız zaman hafızadaki veriler kaybolur.

Bazı durumlarda mesela: 30 dakika önce ya da 1 saat önce kopyaladığınız metin ya da bir web sayfasından aldığınız ilginç bir metni yapıştırmayı unuttuğunuzda ve kaynak siteyi de kapatmış olsanız bile, bu program sayesinde tekrar o veriyi nereden alacağım ya da bulacağım derdine düşmeden program kendi hafızasında veri içeriğini tuttuğu için size bu konuda yardımcı olmaya çalışır.

Clipdiary programı ile artık kopyaladığınız veriler hemen kaybolmayacak ve kendi panosu içinde saklandığından artık kolay bir şekilde istediğiniz yere yapıştırabileceksiniz. Programı isterseniz Windows başlangıcında çalışacak şekilde ayarlayarak sürekli sistem tepsisinde çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Program Ctrl+D geçiş tuşuyla hemen karşınıza gelebilir. Program pano geçmiş günlüğünü tutar ve birden fazla biçimde veriyi kaydetme imkanı sağlar. (Düz metin, RTF ve BMP gibi)

Özellikle çok sayıda kopyala/yapıştır işlemi yapan kişiler için çok faydalı, zamandan tasarruf sağlayan bir programdır. Artık hiçbir şey hafızadan kaybolmayacak.

Program küçük boyutlu ve ücretsizdir.

Anahtarlar:Clipdiary indir,Clipdiary download,Clipdiary indir,Clipdiary çek,Clipdiary,Clipdiary mp3,Clipdiary şarkı sözü,Clipdiary film indir,Clipdiary film,Clipdiary açıklama,Clipdiary bul,Clipdiary video,Clipdiary bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Clipdiary
SEÇMECE PROGRAMLAR
ClocX 1.5 Beta 1
Eyfel
A Office Excel SMS
Son Haber
Refurbished Drives
Türkiye Süper Ligi 2006-2
Hürriyet Haber Alarmı
Windows Blinds Temper Ski
ClocX için Png Paketi (a-
Win Styles
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır