Convert indir,download,yükle - Hesaplayıcılar - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Hesaplayıcılar » Convert
   Convert
  Boyutu : 779 Kb
  Kullanım Süresi : 10 müşteri sınırı
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Joshua Madison
  Ekleme Tarihi : 19-02-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Convert ile uzaklık, sıcaklık, hacim, zaman, hız, kütle, güç, yoğunluk, basınç, enerji, ivme, açı, alan, bilgisayar gibi daha birçok yaygın olarak kullanılan birimi kendi aralarında birbirine dönüştürebilirsiniz. Custom özelliği sayesinde kendinize özel dönüştürme şekillerini oluşturabilirsiniz. Programın ayarlarıyla birimlerin bilimsel şekilde yazılıp yazılmayacağını, Kelvin`de negatif değerler hakkında uyarının ve Giriş(Input)-Çıkış(Output) birimleri arasındaki el işaretinin görüntülenip görüntülenmeyeceğini, ondalık sayılarda noktadan sonra ne kadar boşluk bırakılacağını ayarlayabilirsiniz. Sekmelerin sırasını değiştirebilir, görünmez yapabilir veya çok satır şeklinde görünmemesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca programla dönüştürülecek birimleri tersine çevirebilirsiniz (örneğin saati güne çevirecekken günü saate çevirmek gibi).

Convert`i kullanabilmek için, açtıktan sonra karşınıza çıkan sekmelerden istediğiniz birimi seçiyorsunuz. Daha sonra Input(Giriş) bölümünden dönüştürmek istediğiniz birimi seçiyorsunuz, Output(Çıkış) bölümünden ise bu seçtiğiniz birimi dönüştüreceğiniz birimi seçiyorsunuz. Program, birimleri seçer seçmez dönüştürüp karşılığını göstermektedir.

Editörün Yorumu: Programın 22 çeşit birimi desteklemesi, bu birimlerdeki birçok birim üzerinde de işlem yapabilmesi oldukça iyi (örneğin 17 tane uzaklık birimini desteklemesi). İstemediğiniz sekmenin görüntülenmemesini sağlayabilme, birimlerin dönüştürülmesinin dönüştür tuşu olmadan birimler seçildiği anda yapılabilmesi güzel özelliklerinden. Ayrıca kullanımı kolay bir arayüze sahip olması ve ücretsiz bir program olması, diğer artıları arasında.

Anahtarlar:Convert indir,Convert download,Convert indir,Convert çek,Convert,Convert mp3,Convert şarkı sözü,Convert film indir,Convert film,Convert açıklama,Convert bul,Convert video,Convert bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Convert
SEÇMECE PROGRAMLAR
EuroConvert
DreamCalc Professional Ed
Unit Converter Profession
Resistor Color Code Calcu
Optimik
Kidemİhbar
Hesap Makinesi & Kur Çevi
Equation Wizard
Hesap Makinesi
DreamCalc Standard Editio
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır