Cool DVD Player indir,download,yükle - Ses/Görüntü Oynatıcılar - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Oynatıcılar » Cool DVD Player
   Cool DVD Player
  Boyutu : 41.9 Mb
  Kullanım Süresi : 14 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP
  Üretici Firma : Coolsoft
  Ekleme Tarihi : 03-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Cool DVD Player dual-core (çift çekirdek) sürümüyle, dünyada çift çekirdekli işlemciyi destekleyen ilk oynatıcıdır. Çift çekirdekli işlemcinin çok hızlı hesaplama yeteneğiyle ve son teknoloji çift-çekirdekli şifreleme teknoloji sayesinde bilgisayarınızda HD video & ses oynatıcı platformu oluşturabilirsiniz.

Cool DVD Player çift çekirdekli işlemcilere uyumlu bir medya oynatıcıdır ve geniş video dosya biçimlerini destekler: HDTV, DVD, VCD, MPEG1/2/4, AVI, RM, MOV, MP3 gibi.

Program DVD sürücünüzde otomatik olarak diskleri tanır ve DVD başlığı, Video CD, ses CD ya da DivX/XviD diskleri için oynatma tarzını seçebilir. 32 çeşide kadar alt yazıları destekler. Oynatma penceresinden `alt yazı seçimi` parçasını seçtiğinizde tüm DVD`ye göre sağlanan alt yazı seçenekleri listelenir. Bu listeden fareyle kolayca taşıma yapılabilir. Alt yazı editörünün desteklediği renk derinliği, saydamlık, yakınlaştırma, akıllı satır sonu, alt yazı boyut ayarı, alt yazı sınırı, işlemden geçirilen alt yazı doğrulaması yapılabilir.

Güçlü yakalama (capture) işlemiyle yakalar, temizler, keser, göz atabilir ve beğendiğiniz filmlerden resimleri kaydedebilir. 16:9 çözünürlük ekran durumunu destekler. Güçlü ses efektleri, AC3, DTS, MPEG, LPCM biçimleri, diğer biçimleri ve stereo 5.1/6.1/7.1`i destekler.

Cool DVD Player dual-core, 1280 x 720 (720p) ya da 1920 x 1080 (1080p), yüksek çözünürlüklü MPEG-2 Video ve WMV-HD (Windows Media Video High Definition)`i destekler.

Program sadece Windows 2000/XP/2003 sistemlerini destekler ve çalışabilmesi için DirectX 9.0 gereklidir.

Programın lisanslı fiyatı ise 29.95$`dır.

Anahtarlar:Cool DVD Player indir,Cool DVD Player download,Cool DVD Player indir,Cool DVD Player çek,Cool DVD Player,Cool DVD Player mp3,Cool DVD Player şarkı sözü,Cool DVD Player film indir,Cool DVD Player film,Cool DVD Player açıklama,Cool DVD Player bul,Cool DVD Player video,Cool DVD Player bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Cool DVD Player
SEÇMECE PROGRAMLAR
CoolSpeech
All Media Show
XMPlay
YamiPod
FLV Player
WiFi Radio Lite
RockIt 2000 Pro DJ
WinJukebox
Musicmatch Jukebox
nDVD
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır