CS Server List Editor indir,download,yükle - Araçlar - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Araçlar » CS Server List Editor
   CS Server List Editor
  Boyutu : 338 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : HomeSoft Software
  Ekleme Tarihi : 10-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Counter-Strike oyununu internet üzerinden oynamak için sunucu adresi aramak zaten bir derttir, bulduklarınızı teker teker elle sunucu listenize eklemek ise ayrı bir derttir.

Bu küçük program ile CS ve CS:CZ oyunlarında kayıtlı olan sunucu listesini okumak, adres eklemek / silmek, sunucu isimlerini düzeltmek, liste içerisinden istediklerinizi kopyalamak ve düzenlediğiniz listeyi tekrar oyunun anlayabileceği formatta kaydetmek çok kolaydır.

Program yeni eklediğiniz sunucunun listede olup olmadığını kontrol eder ve zaten varsa yeniden eklemez. İsterseniz sunucu listesini zip formatında sıkıştırıp yedek alabilir ve önceki bir yedekten tekrar açabilirsiniz.

Kullanımında sağladığı bence en büyük kolaylığı ise internetten topladığınız adresleri elle girmenize gerek bırakmadan tek seferde programa yapıştırılmasına müsade etmesidir. Ayrıca, program oyunların kurulu olduğu dizinleri önceden tanımlamanıza ve daha önce işlem yaptığınız dizinleri de saklayarak bir dahaki yapacağınız işlemlerde zaman kazanmanıza olanak sağlar.

Program penceresinde başlık çubuğuna veya başlat butonunun sağındaki görev çubuğunda program ismine sağ tıklarsanız (system menu) programın `her zaman üstte` özelliğini de aktif hale getirebilirsiniz. Kullanım esnasında fare imlecini kontroller üzerinde biraz bekletirseniz o kontrol ile ilgili yardım görünecektir. Programın sağlamış olduğu bu özellikler sayesinde sunucu listenizi arkadaşlarınızın listeleriyle kolaylıkla senkronize edebilirsiniz.

Anahtarlar:CS Server List Editor indir,CS Server List Editor download,CS Server List Editor indir,CS Server List Editor çek,CS Server List Editor,CS Server List Editor mp3,CS Server List Editor şarkı sözü,CS Server List Editor film indir,CS Server List Editor film,CS Server List Editor açıklama,CS Server List Editor bul,CS Server List Editor video,CS Server List Editor bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
CS Server List Editor
SEÇMECE PROGRAMLAR
CoD Admin Assistant 2
Multi Theft Auto Vice Cit
Irrlicht Game Engine
Forward Observer
Razor
PunkBuster Windows
Ghost Mouse
Half-Life Model Viewer
EA Link
SMYGB
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır