DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü indir,download,yükle - Çeşitli - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Çeşitli » DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü
   DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü
  Boyutu : 517 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 98/XP
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 08-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program ile elinizde bulunan *.mp3 ses dosyalarının içerisinde bulunan, genelde yapımcılar tarafından oluşturulmuş içerik bilgisini (meta tag) bir kaç tıklama ile değiştirebilir, yeniden yapılandırabilirsiniz.

Programı çalıştırdıktan sonra yapmanız gereken şey içeriğini değiştireceğiniz *.mp3 ses dosyalarının yerini menüden "Dosya" düğmesine ve ardından "Aç" düğmesine tıklayarak belirtmek. Daha sonra da programda bulunan listeden değiştireceğiniz *.mp3 ses dosyasının adına bir kez tıklamak ve aldında aktif hale gelen bilgileri değiştirmek. Program bilgileri değiştirmenin yanı sıra, hiç bilgi girilmemiş olsa bile sıfırdan bilgi girmenizi sağlamaktadır.

Program *.mp3 ses dosyalarının bilgilerini güncellemek için size 2 bölüm sunar. Genel bölümü ve Gelişmiş bölümü.

Genel bölümünde: *.mp3 ses dosyasının Başlığı, Şarkıcı adı, Albüm adı, Türü, Şarkı Sırası, Yapım Yılı, Yorumlar ve Şarkı sözleri bölümleri değiştirilmek üzere mevcuttur.

Gelişmiş bölümünde: *.mp3 ses dosyalarının Besteci, Orkestra, Orkestra Şefi, Tercüme (varsa), Sözler, Orjinal Artist, Orjinal Albüm, Orjinal Dosya Adı, Orjinal Sözler, Yıl, Telif Hakları, Yayıncı lisansı, Yayıncı, Radyo (plak şirketi) Yayıncı Adı, Radyo (plak şirketi) Sahibi Adı, ISRC, Dil, Tür, Ticari (resmi) Sitesi, Telif Sitesi, Artist Sitesi, Ses Kaynak Sitesi, Radyo İstasyon Sitesi, Satiş Sitesi, Yayımcı Sitesi, Çözücü, BPM, Baş Harf, Disk Numarası, Şarkı Numarası bölümleri mevcuttur. Bu bölümler de bir tıklama ile kolayca değiştirilebilir.

Gereken değişiklikleri yaptıktan sonra Bilgi bölümünün altında bulunan "MP3 Bilgilerini Güncelle" düğmesine tıklamanız ile birlikte, yaptığınız değişikliklerin tümü seçili *.mp3 ses dosyasına aktarılmış olur.

Program *.mp3 ses dosyası listesi bölümünde, dosyaların bazı bilgilerini önizleme yaparak göstermektedir. Bu da değişiklik yapmanız gereken dosyaları kolayca bulmanızı sağlamaktadır.

Anahtarlar:DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü indir,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü download,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü indir,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü çek,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü mp3,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü şarkı sözü,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü film indir,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü film,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü açıklama,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü bul,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü video,DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
DeLiDoLuNeT MP3 Tag Editörü
SEÇMECE PROGRAMLAR
Avi Fixed
Mixcraft
EZV Video Capture
007 MP3 Sound Recorder
Moonlight AVC/H.264 Decod
Photo DVD Creator
iuVCR
DFX Audio Enhancement (Wi
Kâtibim Okul Zili Program
ASFRecorder
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır