Dershane Yönetim Sistemi (DYS) indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Dershane Yönetim Sistemi (DYS)
   Dershane Yönetim Sistemi (DYS)
  Boyutu : 2.35 Mb
  Kullanım Süresi : 149 çalışma
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 95/98/2000/XP
  Üretici Firma : Net Bilişim
  Ekleme Tarihi : 21-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden :
DYS: Binlerce kayıtta bile yüksek performans sağlayabilen, yüksek işlemciye ihtiyaç duymayıp düşük bir işlemciyle bile çalışabilen, internet üzerinden çevrimiçi teknik destek imkanı sunan, özelleştirilebilen raporlama düzenlemesiyle raporları bastırmadan önce öngörünüm imkanı veren, velilere kms (kısa mesaj servisi) ve eposta yoluyla çocukları hakkında bilgi iletimi sağlayabilen, entegre muhasebe sistemiyle kasa, banka, cari, çek/senet bölümleri olan ve yedekleme sistemiyle klasörleri yedekleme imkanı tanıyan bir dersane yönetim sistemidir.

Özellikleri
%100 Windows 9x, Me, 2000 ve XP uyumu
DYS` yi tamamen Windows kullanım kurallarına uygun olarak hazırladık. Bu sayede tanıdık Windows tuşlarını ve kısa yollarını kullanarak DYS` ye çok kolaylıkla adepte olabilirsiniz. DYS` de kullanılan tuşların tamamı Windows içerisinde kullanılan standart tuşlardır ve gizli hiçbir tuş kombinasyonu yoktur. DYS` deki işlevlerin tamamı kullanıcının görebileceği yerlere konulmuştur. Bu sayede DYS` nin işlevlerinden eksiksiz yararlanmanızı sağlamaya çalıştık.
Binlerce kayıtta bile yüksek performans
20-30 deneme kaydında bile yavaş çalışan kötü yazılmış programlara mahkum değilsiniz. Siz de, DYS`nin düşük hızlı bilgisayarlarda bile azalmayan performansını programa yüklenmiş binlerce kaydıyla test edebilirsiniz. İstemci/sunucu özellik sayesinde kullanıcılar disk paylaşımı olmadan da ana bilgisayara bağlanabilmekte ve veri dosyalarının kötü niyetle veya kaza ile silinmesi önlenmektedir. Kullanılan veri tabanı sayesinde elektrik kesilmelerinden ya da bilgisayarın kilitlenmesinden meydana gelen indeks bozulmaları doğrudan DYS`nin içerisindeki servis bölümünden onarabilirsiniz.
Pentium 1`de bile çalışabilme
DYS` nin çalışması için Pentium sınıfı bir işlemci ve 16 MB RAM yeterlidir. DYS düşük sistem gereksinimleriyle mevcut donanım yatırımınızı korur ve yeni bilgisayar alımına ihtiyaç bırakmayarak size önemli tasafruf olanakları sağlar.
İnternet üzerinden online teknik destek
DYS ile yeni sürümlere ulaşmak çok kolay. Programda yer alan "yeni sürüm" kontrolü seçeneği ile DYS, internet bağlantınız üzerinden yeni bir sürüm olup olmadığını kontrol eder ve eğer yeni sürüm varsa sizinde onayınızla yeni sürümü internetten indirerek kullanımınıza hazır hale getirir. Böylece programda oluşabilecek muhtemel hata giderimi ve yeniliklerden anında ve zahmetsiz bir şekilde yararlanırsınız.
Rakipsiz raporlama sistemi
DYS` de kullanılan raporlama sistemi sayesinde istediğiniz her raporun tasarımı değiştirebilir. Değiştirilmiş tasarımı başka bir isimle saklayabilir ve istediğiniz zaman tekrar kullanabilirsiniz. İsterseniz değişiklik yapılmış raporu varsayılan olarak atayabilir ve seçim yapmadığınız sürece bu tasarım otomatik olarak kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca hiç olmayan bir raporu kendi el yordamınızla oluşturabilirsiniz. Tüm raporları yazıcıya çıkarmadan önce ekranda izleyebilir ve istediğiniz kısımları rapordan çıkarabilir, raporun istediğiniz bir şeyi (yazı, çizgi, şekil, fotoğraf v.b.) ekleyebilir veya rapor belgesi MS Excel® tablosu, MS Word® belgesi Web sayfası (HTML) olarak kaydedebilirsiniz.
Velilere SMS ve e-posta yoluyla iletişim kolaylığı
DYS ile geciken ödemeler , devamsızlıklar ve sınav sonuçları gibi bilgiler e-posta, SMS gibi teknolojik iletişim olanakları kullanılarak gerekli yerlere iletebilir, isterseniz aynı olanakları kullanarak dershanenizin reklamını yapabilirsiniz. (SMS gönderme olanağı için Nokia marka bir cep telefonu ve bağlantı kablosuna, e-posta içinde internet bağlantısına ihtiyaç vardır. SMS modülü ücrete tabidir.) İsterseniz de öğrencileriniz durumlarını internet sitenizden yayınlayarak hem velilerin, öğrencileri sürekli sürekli gözetim altında tutmasını sağlar hem de dershanenizin prestijini arttırırsınız. (Web Web modülü ücrete tabidir)
Rakipsiz yedekleme sistemi ile yüksek veri güvenliği
Rakipsiz yedekleme sistemiyle aynı anda üç ayrı klasöre veya diskete yedek alabilir, yedeğinizi istediğiniz bir adrese e-posta olarak gönderebilirsiniz. Alınan yedekler standart zip formatında sıkıştırdığı için diğer rakip programlarda yaşana sabit diskinizin dolamsı gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. İsterseniz Winzip programını kullanarak yedek dosyalarınız içerisine bakabilirsiniz. E-Posta ve diskete yedekleme olanağı sayesinde bilgisayarınız tamamen bozulması tehlikesi karşısında bilgilerinizi güvenli bir ortama yedeklemiş olursunuz.
Velilere internet üzerinden bilgi verebilme
Dershaneler ister öğrencilerine, isterse velilere internet üzerinden bir kullanıcı adı ve şifresi vererek sınav sonuçlarını, rehberlik bilgilerini, devamsızlıklarını, ödeme bilgilerini ya da dershanenin belirlemiş olduğu diğer öğrenci bilgilerini yayınlayabilir
Entegre edilmiş komple ticari muhasebe
Muhasebe modülü sahip olduğu kasa, banka, cari hesap, çek/senet bölümleri sayesinde kople bir ticari otomasyon çözümü sunar ve başka bir ticari program kullanamaya ihtiyaç bırakmaz. Öğrenci modülü ile olan entegrasyon sayesinde yapılan öğrenci senet tahsilatları anında kasanızda görünür. Taksit kart ve kredi kartı tahsilatlar anında banka hesaplarınızda görebilmeniz sağlanmıştır.
Kullanımı en kolay sınav değerlendirme modülü
Bu modül sizlere sınavın planlanmasından sonuç raporlarını alınmasına kadar eksiksiz bir çözüm sunar.Hiç bir optik okuyucuya bağımlı olmayıp sizin seçtiğiniz optik okuyucularla birebir uyum gösterir. Bu sayede dershaneler alışıla gelmiş sabit bir optik okuyucuyu kullanma zorunluluğundan kurtulmuş olur. Öğrencinin sınav sonuçları (ÖSS, LGS, DİL) birden çok karne dizaynı sayesinde dershaneler sınav sonuç karnelerini konu bazında, ayrıntılı, grafikli olarak öğrencilerine verebilir.

Anahtarlar:Dershane Yönetim Sistemi (DYS) indir,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) download,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) indir,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) çek,Dershane Yönetim Sistemi (DYS),Dershane Yönetim Sistemi (DYS) mp3,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) şarkı sözü,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) film indir,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) film,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) açıklama,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) bul,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) video,Dershane Yönetim Sistemi (DYS) bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Dershane Yönetim Sistemi (DYS)
SEÇMECE PROGRAMLAR
KantinPro
Plaka Dağıtım Programı
eMerkez 2006
Abacre Restaurant Point o
ElvanPark-TTB Asgari Ücre
EmPro Profesyonel Emlak P
Akaryakıt Programı
Golaks Deri İthalat
Cafe Control
Wocsoft Site Yönetim
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır