Disk Cleaner indir,download,yükle - Bakım - Onarım - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Bakım - Onarım » Disk Cleaner
   Disk Cleaner
  Boyutu : 363 Kb
  Kullanım Süresi : max. 5 disk
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : R.J.Moerland
  Ekleme Tarihi : 23-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Disk Cleaner ücretsiz bir disk temizleme yazılımıdır. Yazılım ile geçici sistem dosya ve dizinlerini, Internet Explorer önbellek ve çerezlerini, geri dönüşüm kutusunu hızlı ve kolay biçimde boşaltabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak sunulan yazılımın içerisinde reklam ya da casusluk amaçlı hiçbir zararlı bulunmamaktadır.

Windows kullanıcıları sistemlerine gerekli bakım ve onarımı yapmayıp gereksiz verileri sistemlerinden silmediklerinde sabit disk üzerinde boş yere alan kaplayan veriler birikmektedir. Bu durum sistem kararlılığını ve hızını olumsuz yönde etkilemektedir. Sistem verilen komutlara daha geç tepki vermeye başlamakta istenilen performansın altına düşmektedir.

Disk Cleaner yazılımı sistem üzerindeki gereksiz verileri temizlemesinin yanı sıra internet kullanımı sırasında biriken önbellek dosyalarını, çerezleri, girilen adresleri ve kullanım tarihçesini de silebilmektedir. Ayrıca sistemde kurulan olan yazılımların (Winamp, Spyware Doctor vb.) oluşturduğu artık dosyaları da kaldırabilmektedir.

Kullanımı oldukça kolay olan yazılımla silinmesini istediğiniz alanları işaretleyerek "Clean" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Oldukça hızlı biçimde seçtiğiniz alanlardaki gereksiz verileri temizleyen yazılımla tercih profili oluşturabilir ve daha sonraki temizleme işlemlerinizi daha hızlı gerçekleştirebilirsiniz.

Anahtarlar:Disk Cleaner indir,Disk Cleaner download,Disk Cleaner indir,Disk Cleaner çek,Disk Cleaner,Disk Cleaner mp3,Disk Cleaner şarkı sözü,Disk Cleaner film indir,Disk Cleaner film,Disk Cleaner açıklama,Disk Cleaner bul,Disk Cleaner video,Disk Cleaner bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Disk Cleaner
SEÇMECE PROGRAMLAR
Photo Recovery Genius
Advanced NTFS Recovery
CM DiskCleaner
WinASO Registry Optimizer
Advanced DBF Repair
Optimize Computer
MemTurbo
SuperCleaner
MetFileRegenerator
Picture Retriever
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır