DVD Rip Master indir,download,yükle - Ses/Görüntü Düzenleyiciler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Düzenleyiciler » DVD Rip Master
   DVD Rip Master
  Boyutu : 2 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : McFunSoft, Inc.
  Ekleme Tarihi : 21-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
McFunSoft® DVD Rip Master, favori dvd filmlerinizi işlemek için tasarlanmış, profesyonel bir dvd yazılımdır. En popüler video biçimlerini desteklemektedir (mpeg-1, mpeg-2, AVI, DivX, XVid, MP43, YUV. vs). Günümüzün en çok kullanılan görsel film izleme teknolojilerine destek vermektedir. Bunlar arasında 4:3 ve 16:9 ve serbest görüntü biçimleri gelmektedir.

Son derece kolay, hoş ve anlaşılır bir arayüz sunan yazılım, bir kaç tıklama ile DVD görüntülerini işleyebilmektedir. Bu görüntüleri kesebilmekte ve bahse konu biçimlere dönüştürebilmektedir. Yazılım, hacim ve genişlik, yükseklik ayarlaması ve dolu dönme seçenekleri ile tam ve sorunsuz dönüştürme yapabilmektedir.

Kullanıcılar için günümüzde en önemli şeylerden biriside, bir yazılımda birden çok yazılımın birleştirilmesidir. Eğer bir yazılım sadece tek bir işe yarıyorsa bu yazılımı kullanıcıların büyük bir çoğunluğu kullanmamaktadır. DVD işleyici yazılımda da durum bu haldedir. Sizlere anlatımı yapılan bu yazılım ise hepsi bir arada (All-İn-One) türü yazılımdır.

Sabit sürücü dvd filmlerinizin üstüne yeni dönüşümleri kopya edebilmektedir. Herhangi bir bölge kodu (CSS-encrypted) dvd filmlerini ve herhangi bir dvd`deki bölge-protected diskleri kopya etme ve izletme kabiliyetine sahip olan yazılım bunları da ayrıca desteklemektedir. Yazılım, mpeg-1, mpeg-2, AVI`yi içeren popüler görüntü biçimlerini, favori dvd filmlerinize dönüştürmek için profesyonel bir dvd işleyici yazılımdır.

Hepsi bir arada:
  • Yazılım bahse konu görüntü biçimlerini (MPEG1, MPEG2, DivX, XVid, MP43, YUV) birbirlerine dönüştürebilmekte, kesim yapabilmekte ve bölge kodlu görüntüleri kaydedebilmekte, izlettirebilmektedir.

    Kolay kullanım:
  • Kullanıcıya yol gösteren sihirbazlar ve kullanıcı yönlendirmeleriyle kullanımı oldukça basittir.

    Zaman kazanın:
  • En son teknolojiyle zaman kazandırmakta, işlemini son derece süratli, bir o kadar da kaliteli ve tam yapmaktadır. Öğrenmede zamanınızı azaltır. Kullanıcı anketlerine göre yazılım, size zamanınızın 35%ini farklı dvd formatlarına dönüştürmek için kazandırmaktadır.

    Anahtarlar:DVD Rip Master indir,DVD Rip Master download,DVD Rip Master indir,DVD Rip Master çek,DVD Rip Master,DVD Rip Master mp3,DVD Rip Master şarkı sözü,DVD Rip Master film indir,DVD Rip Master film,DVD Rip Master açıklama,DVD Rip Master bul,DVD Rip Master video,DVD Rip Master bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    DVD Rip Master
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Digital Fusion
    PhotoZoom Pro (Mac)
    CD to MP3 Ripper
    Audacity
    Cinematize
    Easy Video Splitter
    AudioGrail (K-MP3)
    Create Ringtone
    DART CD Recorder
    Sound Forge
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır