DVD Shrink indir,download,yükle - CD - DVD Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » CD - DVD Araçları » DVD Shrink
   DVD Shrink
  Boyutu : 1.06 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/2000/XP
  Üretici Firma : dvdshrink
  Ekleme Tarihi : 19-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
DVD Shrink ücretsiz bir DVD ripleme ve yedek alma yazılımıdır. Bir DVD yazdırma aracı ile birlikte kullanarak almış olduğunuz yedekleri tekrar DVD disklere yazdırabilirsiniz. Elinizdeki çift katmanlı DVD filmlerinizi bilgisayarınıza sıkıştırarak kaydetmenizi sağlayan yazılım aynı zamanda istediğiniz sıkıştırma biçimini de seçmenize izin veriyor. Yedeğini aldığınız DVD filmlerinizi daha sonra tek katmanlı yani normal DVD diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Çünkü yedek alma işleminde (seçtiğiniz sıkıştırma oranı etkendir) filminiz tek katmanlı bir DVD diske sığacak biçimde sıkıştırılıyor. Ayrıca yedek alarak DVD filmlerinizi uzun süre güvenli bir biçimde bilgisayarınız üzerinde saklayabilirsiniz.

DVD filmleriniz üzerinde sizin için gereksiz olan dil ve altyazı desteklerinin bulunduğu dosyaları yedek alma işlemi sırasında dahil etmemeniz hem daha küçük boyutlu kayıt yapmanıza hem de kayıt süresinin kısalmasına neden olacaktır. O nedenle sadece işinize yarayacak altyazıları ve dil dosyalarını dahil etmeniz yararınıza olacaktır. Sisteminizin donanımsal özelliklerine bağlı olarak yedek alma işleminin süresi değişiklik gösterir ve bu işlem sırasında bilgisayarınızda başka işlemler yapmanız pek mümkün değildir. Çünkü bu işlem ram ve işlemci performansı istemektedir. Eğer aynı anda başka işlemler de yapmak istiyorsanız yazılımın ayarlar bölümünden "Düşük öncelik modunda yedek alma işlemi yap"(Run backup in low priority mode) seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Bilindiği üzere bazı DVD filmler üzerinde bölge kodları bulunmaktadır. Bu bölge kodları da filmlerin kopyalanmasını engellemektedir. DVD Shrink yazılımı bu korumalı DVD filmleri sorunsuzca bilgisayarınıza kaydederek bu engelin de üstesinden gelebilmektedir. Yedek alma işleminin sonunda size seçenekler sunan yazılım isterseniz aldığınız yedeği hemen bir DVD`ye yazdırmanıza da yardımcı olmaktadır. Fakat bu işlem için sisteminizde Nero ya da benzeri bir DVD yazdırma aracının olması gerekmektedir. Aldığı tüm yedeklerin dosya biçimleri DVD yazdırma araçları ile uyumlu olduğundan herhangi bir sorun yaşamanız da mümkün değildir.

Anahtarlar:DVD Shrink indir,DVD Shrink download,DVD Shrink indir,DVD Shrink çek,DVD Shrink,DVD Shrink mp3,DVD Shrink şarkı sözü,DVD Shrink film indir,DVD Shrink film,DVD Shrink açıklama,DVD Shrink bul,DVD Shrink video,DVD Shrink bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
DVD Shrink
SEÇMECE PROGRAMLAR
Power CD+G Burner
DVDFab Platinum
VirtualDrive
AoA DVD Ripper
ISOpen
MP3 Audio CD Burner
Autorun Architect
CopyToDVD
Copy Killer CD Protection
CheckFolder
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır