Effects Library for Power Point indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » Effects Library for Power Point
   Effects Library for Power Point
  Boyutu : 2.67 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : pptXTREME
  Ekleme Tarihi : 06-05-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Effects Library, Microsoft Powerpoint`de hazırladığınız slaytlara farklı animasyonlar eklemek için hazırlanmış bir program. Program power Pointin 2000,2002 ve 2003 sürümlerini destekliyor. Programlanmış 38 hazır animasyonla geliyor ve kendiniz de animasyonlar üretip animasyon kütüphanesi oluşturabiliyorsunuz.
Microsoft Power Point 2003 sürümünü baz alarak konuşursak Effects Library çok da başarılı bir yazılım değil. Çünkü Microsoft Power Pointin 2003 sürümünde animasyonlar için çok sayıda seçenek ve özelleştirme imkanı mevcut. Effects Library buna pek de fazla bir şey katmıyor.
Firmanın Effects Library ile entegre çalışan Photoshop Import (fiyatı 179$!) ve Import/Export (fiyatı 45$) iki yazılımı daha mevcut. Toplam maliyet açısından baktığınızda sadece sunum hazırlamak için kullanılan bir programa eklentiler için bu kadar bedel ödemek akılcı gelmiyor. Çok daha uygun fiyata daha geniş seçenekler sunan yazılımlar mevcut.
Programı kurduğunuz zaman Power Pointe menü ve araç çubuğu olarak entegre oluyor ve kullanım güçlüğü çekmiyorsunuz. 149$ lık fiyatıyla pek de tercih edilebilir gözükmüyor yazılım. Ama 30 gün süreyle de olsa tüm özellikleriyle kullanabiliyorsunuz.


Anahtarlar:Effects Library for Power Point indir,Effects Library for Power Point download,Effects Library for Power Point indir,Effects Library for Power Point çek,Effects Library for Power Point,Effects Library for Power Point mp3,Effects Library for Power Point şarkı sözü,Effects Library for Power Point film indir,Effects Library for Power Point film,Effects Library for Power Point açıklama,Effects Library for Power Point bul,Effects Library for Power Point video,Effects Library for Power Point bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Effects Library for Power Point
SEÇMECE PROGRAMLAR
TweakRAM
Saz
Wintergate Audio FX
PDF Converter
Palette Spy
Gift FastTrack (P2P Yamas
eDetective
ZoneTick World Time Zone
Yemek Tariflerim
UserHealth
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır