ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı
   ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı
  Boyutu : 1.38 Mb
  Kullanım Süresi : 15 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : ELVANPARK Yazılım
  Ekleme Tarihi : 02-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması: ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı;
Hekimlerimiz için asgari ücret hesaplamalarında kullanabilmeleri için geliştirilmiş bir yazılımdır.

Özellikler;
* TTB (Türk Tabipler Birliği) tarafından yayınlanmış ve sağlık alanında uygulanan tüm işlemlerin sabit bir birimle belirlenmiş olduğu tarifeleri hesaplamak için geliştirilmiş bir programdır.
* Programda birçok birim muayene, tetkik, girişim, operasyon için sabit birim sayıları bulunmaktadır. Yapmanız gereken tek şey her 6 ayda bir değişen yeni katsayı ve kdv bilgilerini programa girmek.
* Programın alt başlık kısmında (birim * katsayı + kdv) formülü ile net toplam hesaplanır.
* TTB tarafından yayınlanmış ve sağlık alanında uygulanan tüm işlemlerin sabit bir birimle belirlenmiş olduğu tarifeleri her 6 ayda bir güncellemelisiniz. Ocak ve Temmuz aylarında değişen bu katsayıları, İliniz için geçerli olan katsayıları Yerel Tabip Odanızdan veya TTB web sitesinden http://www.ttb.org.tr adresinden öğrenebilirsiniz. Unutmanız halinde programı bunu size otomatik olarak hatırlatacaktır.
* Program içinde bulunan tetkik, muayene, operasyonlar içinde arama yapabilmeniz için kullanışlı bir Arama modülü eklenmiştir.
* Aramaları iki şekilde yapabilirsiniz. Dilerseniz aramak istediğiniz kelimeyi tüm cümle için dilerseniz tek olarak aratabilirsiniz. Yapılan arama sonucunda başlık ve konumu listelenir. Kullanıcı isterse üzerine çift tıklayarak yada Git butonuna tıklarak ilgili işleme gidebilir.
* Katsayı ve Kdv oranlarını İşlemler menüsünden girerek hızlı bir şekilde net ücret toplamlarını hesaplatabilirsiniz.

* Programda eksik gördüğünüz veya eklenmesini istediğiniz bölümler veya her türlü görüş, öneri, yazılım istekleriniz için üreticiye info@elvanpark.com mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Lisans & Ücret :
Programın 15 günlük bu deneme sürümünü beğenip, satın alarak kullanmak isterseniz buraya tıklayarak gideceğiniz sayfadaki irtibat formunu doldurarak 70.-YTL. karşılığında satın alabilirsiniz.

Anahtarlar:ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı indir,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı download,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı indir,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı çek,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı mp3,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı şarkı sözü,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı film indir,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı film,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı açıklama,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı bul,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı video,ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
ElvanPark-TTB Asgari Ücret Hesaplama Programı
SEÇMECE PROGRAMLAR
Fırın ve Pastane Programı
Eman Rent A Car
HesapKitap
OptiCUT
Muhtar Asistan
Ercom 2000 Standart
Sinerji (Akaryakıt İstasy
Assignment Organizer
ZwCAD 2006i
Büyük Genişletilmiş Sözlü
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır