Empire Earth II indir,download,yükle - Strateji - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Strateji » Empire Earth II
   Empire Earth II
  Boyutu : 203 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/XP
  Üretici Firma : Sierra Entertainment, Inc.
  Ekleme Tarihi : 18-03-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Çoğu strateji oyuncuları, mutlaka Empire Earth oyununu oynamıştır. Ve bu oyuncuların çoğu da, oyunun birincisini memnun bir şekilde tamamlamış, ikincisini iple çekemeye başlamıştır. Sierra, strateji hayranlarına beklediğini verdi ve Empire Earth oyununun ikincisini strateji uzmanları için çıkardı. Bu oyunun çıkışı, Empire Earth II oyununun en büyük rakibi Age of Empires III oyununa iyi bir cevap niteliği taşımakta.

Oyuna bildiğiniz gibi, en eski çağlardan başlanıyor ve robotların cirit attığı bir dünyaya kadar geliniyor. Oyunun en güzel özelliklerin birisi bu. Öyle ki; oyunda ulusunuzun en eski çağdan küçük bir topluluk olarak başlayıp, son çağlara büyük bir topluluk olarak gelişinizi izlemek gerçekten insana keyif veriyor.

Arayüz olarak birincisiyle benzeyen Empire Earth II oyunu, müthiş savaş atmosferiyle ve kaliteli grafikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Öte yandan oyundaki sesler de oyuna gerçekçilik katıyor.

Oyunda ayrıntılar da ihmal edilmemiş. Örneğin oyunda, hava sürekli değişken olabiliyor. Örneğin oyuna ilk başladığınızda güneşli bir hava görüp de ardınan kar yağması sizi şaşırtmasın.

Oyunda yapay zeka oldukça başarılı ancak bazı eksikleri de yok değil. Ancak oyun genel olarak oldukça başarılı ve Age of Empires III oyununa iyi bir alternatif.

Asgari Sistem Gereksinimleri:

● 2.2 Ghz İşlemci
● 64 MB Ekran Kartı
● 256 MB RAM (Bellek)
● DirectX® 9.0c

Anahtarlar:Empire Earth II indir,Empire Earth II download,Empire Earth II indir,Empire Earth II çek,Empire Earth II,Empire Earth II mp3,Empire Earth II şarkı sözü,Empire Earth II film indir,Empire Earth II film,Empire Earth II açıklama,Empire Earth II bul,Empire Earth II video,Empire Earth II bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Empire Earth II
SEÇMECE PROGRAMLAR
Command & Conquer General
Armies of Exigo
Winboard
Modern Warfare
Schiffbruch
Pocket War
RollerCoaster Tycoon
IndustryPlayer
Real Domino
Netrek XP
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır