EVEREST Corporate Edition indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » EVEREST Corporate Edition
   EVEREST Corporate Edition
  Boyutu : 8.14 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Lavalys
  Ekleme Tarihi : 20-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
EVEREST Corporate Edition ağa bağlı bilgisayarlar üzerinde ağ denetimi yapabilen bir sistem bilgilendirme yazılımıdır. Küçük ve büyük kurumlarda kullanılan bilgisayarlarda mevcut olan ağ yapısı hakkında derinlemesine bilgi veren ve zaman içerisinde ağ üzerinde olan değişiklikleri raporlayabilen yazılım mevcut veritabanı hakkında da bilgi verebilmektedir. Gerekli durumlarda yazılımla bir başka bilgisayara uzaktan bağlantı gerçekleştirme imkanınız da bulunmaktadır. Hatta uzaktan bağlantı gerçekleştirilen bilgisayarın sistem bilgilerinizi de elde edebilmeniz mümkün. Eğer sunucu hizmeti veren bir bilgisayarınız varsa yazılım bu türden bilgilendirmeleri de ayrıntılı biçimde yapabiliyor.

Her türlü ağ bilgilendirmesini yapabilen yazılım yerel sistem bilgilendirmesi konusunda da oldukça ayrıntılı çalışıyor. Bilgisayarınızdaki tüm donanımlar ve yazılımlar hakkında istediğiniz tüm bilgilere tek tıklama ile erişebilmeniz mümkün. Tüm bu bilgileri HTML, CSV vb. raporlama biçimlerinde görebilmeniz ve kaydetmeniz de sağlanmış. İşletim sisteminiz, sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalar, güvenlik durumunuz, DirecX yapılandırmanız en ince ayrıntılarına kadar incelenerek size sunuluyor. Sistem kararlılık testi yapabilmeniz de ek bir özellik. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım Türkçe dil desteğine de sahip olduğundan her alanını rahatça öğrenip bilgi alabilirsiniz.

Not: Yazılımın deneme sürümünü 30 gün boyunca ücretsiz biçimde kullanabilirsiniz. Bu sürenin ardından yazılımı kullanabilmeniz için 20 USD ödeyerek satın almanız gerekmektedir.

Anahtarlar:EVEREST Corporate Edition indir,EVEREST Corporate Edition download,EVEREST Corporate Edition indir,EVEREST Corporate Edition çek,EVEREST Corporate Edition,EVEREST Corporate Edition mp3,EVEREST Corporate Edition şarkı sözü,EVEREST Corporate Edition film indir,EVEREST Corporate Edition film,EVEREST Corporate Edition açıklama,EVEREST Corporate Edition bul,EVEREST Corporate Edition video,EVEREST Corporate Edition bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
EVEREST Corporate Edition
SEÇMECE PROGRAMLAR
Startup Inspector
XP Tools
OEM Logo Manager
Explore2fs
Desktop Guard
System Monitoring Protoco
Win XP Setup Disks
MemoryBoost pro
Diskeeper Trialware
Windows XP Video Decoder
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır