Formula1 Organizer Deluxe indir,download,yükle - Veritabanı - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Veritabanı » Formula1 Organizer Deluxe
   Formula1 Organizer Deluxe
  Boyutu : 10.1 Mb
  Kullanım Süresi : 45 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/2003/XP
  Üretici Firma : PrimaSoft PC
  Ekleme Tarihi : 11-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Formula1 Organizer Deluxe, tüm Formula1 verilerini düzenlemek ve idare etmek için yapılmış bir yazılım. Sürücü yönetimiyle, sürücü profillerini ve resimlerini kataloglar; yarış yönetimi ile, yarış sonuçlarını depolar; günce yönetimi ile, şampiyon günlüklerini oluşturur, web yönetimi ile, web Formula1 kaynaklarını yönetme işini yapabilir. İçinde bulunan sihirbaz yardımıyla bazı işlemleri yönetmek kolaydır.
Formula1 düzenleme yazılımı, veritabanı yapısını kontrol ederek veri koleksiyonunu ekranda gösterir. Kullanımı kolay yapısıyla veritabanı şablonlarını ve Formula1 bilgilerini yönetebilirsiniz. Verilerinize hızlıca erişerek veritabanınızı hemen görüp, sütun ve satır düzenlemesiyle verileri inceleme imkanına sahip olun. Standart kayıt girişlerine erişmek, düzenlemek ve değiştirmek hızlı ve kolaydır.

Özellikler
  • Veritabanına hızlı erişim: Sütun ve satır oluşumuyla verilerinizi inceleyebilirsiniz. Standart kayıt işlemiyle kayıtları düzenlemek, değiştirmek mümkün.
  • Verilere kolayca erişim: Rapor sihirbazı, etiket sihirbazı, Html üretim sihirbazı, profesyonelce belgeler, kataloglar, renkli etiketler ve grafikler oluşturun.
  • Esnek araçlar: Envanter paket şablonlarının içeriklerini kolayca düzenleme
  • Bilgileri inceleme ve düzenleme: Program verimli bir şekilde verileri yöneterek gösterir. Bilgilere erişerek incelemek istediğiniz bilgiyi düzenleyebilirsiniz.
  • Esnek arama özelliği ve verileri süzmek için güçlü süzme aracı
  • Rapor ve etiket sihirbazı: Programdan direk etiketleme, rapor çeşitliliği ve yazdırma. Sihirbaz yardımıyla ayrıntılı olarak bir takım ayarları yapabilirsiniz: Renk, boyut, kenarlık, grafik, rapor konumu, gibi. Gelecekte kullanmak için bu şablon ayarlarını da kaydedebilirsiniz. Tüm Amerikan ve Avrupa etiket şablonlarını destekler.
  • Esnek şablon özelliği: Şablonları düzenleme imkanı: Veri gösterme, rapor ayarları, etiket ayarları, html rapor ayarları, yeni kayıt, sıralama, süzme, kayıt gösterme gibi
  • Uzmanlaşmış veri alanı/ kontrolü: Tarayıcıdan direk giriş desteği, grafiksel alanda güçlü yakalama işlevi, sayısal veri alanıyla hesap makinesı, tarih alanıyla takvim, e-posta alanıyla bütünleşik e-posta programı, internet adres alanıyla bütünleşik web tarayıcı, harici grafik alanı; bu alan türüyle jpeg ve gif imaj biçimini depolar.
  • Grafiksel alan en önemli imaj türlerini destekler: GIF, JPEG, PNG, BMP...
  • Ek özellikler: Esnek arama ve değiştirme işlevi; özet, grafik işlevi, metinden metine alma/verme, veritabanı dosyalar, sistemde çoklu kullanıcı kullanımı.

    Deneme sürümünü tam işlevli olarak 45 gün kullanabilirsiniz.
    Satın almak isterseniz fiyatı: 65$

    Anahtarlar:Formula1 Organizer Deluxe indir,Formula1 Organizer Deluxe download,Formula1 Organizer Deluxe indir,Formula1 Organizer Deluxe çek,Formula1 Organizer Deluxe,Formula1 Organizer Deluxe mp3,Formula1 Organizer Deluxe şarkı sözü,Formula1 Organizer Deluxe film indir,Formula1 Organizer Deluxe film,Formula1 Organizer Deluxe açıklama,Formula1 Organizer Deluxe bul,Formula1 Organizer Deluxe video,Formula1 Organizer Deluxe bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Formula1 Organizer Deluxe
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Keskin Telefon Rehberi
    Argentum Coolbase
    E.B.S. Otel (Kimlik Bildi
    Pratik Yazılım Adres & Et
    TurkSA Sekreter
    Arıza Takip Programı
    İş Takibi
    Bilgisayar Fiyat Listesi
    Portföy Takip
    Schedule Wizard
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır