Golaks Kalite Yönetim Sistemi indir,download,yükle - Yönetim - Organizasyon - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Yönetim - Organizasyon » Golaks Kalite Yönetim Sistemi
   Golaks Kalite Yönetim Sistemi
  Boyutu : 5.63 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Golaks Yazılım
  Ekleme Tarihi : 29-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden : Golaks Kalite Yönetim Sistemi Windows işletim sistemleri üzerinde çalışabilmekte ve Server maliyeti getirmemektedir. Mevcut kalite sisteminizdeki tüm dökümanlar ve faaliyetlere ait verilerinizi Kalite Sistemine pratik ve hızlı bir biçimde adaptasyonunu sağlayabilirsiniz.
ISO 9001:2000, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP, SA 8000, EN ISO/IEC 17025, ISO 17799, ISO/TS 16949, VDA, ISO 13485 vb. kalite belgelerine sahip yada bu belgeleri almak isteyen şirketlerin kalite dokumanlarının elektronik ortamda yönetimini sağlayan moduldur. Kalite takip modülü tüm dökümantasyonları elektronik ortamda izlemenizi, ve revize etmenizi de sağlamaktadır. Bu modul içerisinde dokuman oluşturma, revizyon ve arşiv işlemlerini yapabilmenizin yanı sıra kalite dokumanlarınızı sınıflandırabilir ve departmanlara göre gruplandırabilirsiniz. Bu da aranılan tum evraklara kolay ve çabuk ulaşmanızı sağlayacaktır. Ayrıca kontrollu dokuman dağıtımı yapabilir, istenilen dokumanlar için değiştirilememe, kopyalanamama ve yazıcı çıktısının alınamaması şeklinde kısıtlamalar getirilebilir, farklı kullanıcı grupları oluşturarak ta bu kullanıcı gruplarının hangi dokumanlara giriş izni olup, olmadığını belirleyebilir ve bu sayede tum dokumanların guvenliğini en ust duzeye taşıyabilirsiniz.



Yeni dokuman ve revizyon talebinde bulunabilir, talepte bulunulan dokumanların takibini yapabilir, yeni dokuman yayınlandığında, ilgili kişilerin onayına sunabilir ve sonuçlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca yayınlanan veya revize edilen dokumanlar için ilgili kişilere mesaj gönderebilir ve bu kişilerin göruşlerini alabilirsiniz.



Dokuman yönetimi modulunde; dosya arşivini, kalite dokuman arşivini ve revizyon arşivini ayrı ayrı takip edebilir, arşivdeki dokumanların nerede saklandıklarını, ne zaman imha edileceklerini, imha şekillerini ve bu dokumanların ayrıntılı raporlamalarını yapabilirsiniz.

Tum kalite dokumanlarına, kategorize edilmiş biçimde kolaylıkla ulaşabilir, ulaştığınız dokumanların içeriğini okuyabilir aynı zamanda bu dokumanların ek formlarını, bağlantılı dokumanlarını ve revizyon geçmişini inceleyebilirsiniz.



Kayıtlı dokumanların içerisinden arama yapabilir ve bulunan dokumanları ekranda göruntuleyebilirsiniz. Mevcut tum dokuman kayıtlarını yapılan sabit raporlamalara bağlı kalmayıp word, excel, txt, html, xml gibi farklı formatlara da dönuşturerek istediğiniz şekilde raporlama yapabilirsiniz.

Dokuman yönetimi modulu sayesinde, dokumanları elektronik ortama taşıyarak kağıt israfını ortadan kaldırabilir ve de kullanıcıların dokumanlara daha kolay erişimini sağlayarak firma içerisinde dokumanların daha etkin kullanımını sağlayabilirsiniz.

Anahtarlar:Golaks Kalite Yönetim Sistemi indir,Golaks Kalite Yönetim Sistemi download,Golaks Kalite Yönetim Sistemi indir,Golaks Kalite Yönetim Sistemi çek,Golaks Kalite Yönetim Sistemi,Golaks Kalite Yönetim Sistemi mp3,Golaks Kalite Yönetim Sistemi şarkı sözü,Golaks Kalite Yönetim Sistemi film indir,Golaks Kalite Yönetim Sistemi film,Golaks Kalite Yönetim Sistemi açıklama,Golaks Kalite Yönetim Sistemi bul,Golaks Kalite Yönetim Sistemi video,Golaks Kalite Yönetim Sistemi bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Golaks Kalite Yönetim Sistemi
SEÇMECE PROGRAMLAR
Hasta Takip
Kalem Kafe Kontrol Progra
Site Yönetim Programı
Golaks Kalite Yönetim Sis
Süper CD - DVD Takip
Muhtarlık Otomasyonu (Dan
My World Cup 2006
TeknoAsistan Dernek Üye T
EFES Stok Kontrol
Student Life
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır