Google Toolbar for Firefox indir,download,yükle - Tarayıcı Eklentileri - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Tarayıcı Eklentileri » Google Toolbar for Firefox
   Google Toolbar for Firefox
  Boyutu : 652 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Google
  Ekleme Tarihi : 09-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Mozilla Firefox için google araç çubuğu. Normal Google araç çubuğundaki tüm özellikler bu Mozilla eklentisinde de mevcuttur.

Üreticiden :
  • Herhangi bir sitedeyken Google ile internet üzerinde arama yapın
  • Pop-up reklamları engelleyin
  • Aramanızı sadece belirli bir ülkeye ait sayfalar içinde sınırlayın
  • Bir sayfadaki arama yapılan kelimeleri işaretleyin
  • Google Menüsü: Google Toolbar`daki Google logosuna tıklandığında Toolbar seçenekleri, yardım, geribildirim gibi bağlantılar içeren bir menü açılır. Google Menüsü`ndeki maddeler hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

  • Arama Kutusu: Tarayıcı araç çubuğunuzdan Google`da arama yapmanıza olanak sağlar. Bir Google araması yapmak için, arama kutusuna aranacak terimleri girin ve Enter tuşuna basın veya "Ara" butonuna tıklayın. Geçmiş aramalara arama kutusundaki açılan menüden ulaşılabilir. Alt-G`ye basarak klavyenin odağını Arama Kutusu`na yönlendirebilirsiniz.
    Hızlı İpucu: Arama sonuçlarınızı yeni bir pencerede göstermek için Shift tuşuna basılı tutun.
    Daha fazla Google arama ipucu için tıklayın.

  • Sitede Ara
    Bakmakta olduğunuz site içinde arama yapmanızı sağlar. Geçerli web sitesinde arama yapmak için, arama kutusuna aranacak terimleri girin ve "Sitede Ara" butonuna tıklayın.

  • Şanslı Hissediyorum
    Sizi otomatik olarak arama sonucunda Google`ın bulduğu ilk sonuca gönderir. Arama sonuçları sayfasını görmezsiniz. Bir `Kendimi Şanslı Hissediyorum` araması, Web sayfaları aramak için daha az zaman, onlara bakmak için daha çok zaman demektir. Bu buton Toolbar`ın varsayılan ayarında yoktur.

    İpucu: İstediğiniz aramayı `Kendimi Şanslı Hissediyorum` aramasına çevirmek için ara butonuna tıklarken Alt tuşuna basabilirsiniz.

  • Grafik Ara
    Web`in en kapsamlı grafik araması olan Google`ın Grafik Arama`sına erişmenizi sağlar. Sadece Toolbar Arama Kutusu`na bir sorgu girin ce Grafik Ara butonuna tıklayın.

    Bu buton Toolbar`ın varsayılan ayarında yoktur.

  • Gruplarda Ara
    Sizin kolaylıkla Google`ın Usenet arşivlerindeki Google Gruplarında arama yapmanızı sağlar, Bu fonksiyonu kullanmak için, aramak istediginiz kelimeyi Toolbar Arama Kutusuna girin ve Gruplarda Ara butonuna tıklayın. Google`ın Usenet Arşivi hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayın

    Bu buton Toolbar`ın varsayılan ayarında yoktur.

  • Dizinde Ara
    İzlemekte olduğunuz web sayfasından ayrılmanıza gerek kalmadan Google Web Dizini`nde arama yapmanızı sağlar. Google Web Dizini, Açık Dizini Projesi (Web`deki en geniş insan-yapımı dizin) ile PageRank teknolojimizi birleştirerek web`de bilgi aramanın en kullanışlı yolunu sunar. Google Web Dizini hakkına daha fazla bilgi için buraya tıklayın. Bu özelliği kullanmak için, arama metninizi Toolbar Arama Kutusu`na girin ve Dizinde Ara butonuna tıklayın.

    Bu buton Toolbar`ın varsayılan ayarında yoktur.

  • Oy verme düğmeleri: Eğer bir sayfayı sever veya sevmezseniz, bu düğmeleri kullanarak sayfanın lehinde veya aleyhinde oy kullanabilirsiniz. Google`a sayfayı sevdiğinizi veya sevmediğinizi iletmek için gülümseyen veya üzgün düğmeye basabilirsiniz. Bu düğmeler Google ile arama yaptığınızda sonucun iyi veya kötü olduğunu rapor etmek için de kullanılabilir. Google`ı kullanarak bir arama yaptığınızda memnun olma veya olmama durumunuza göre ilgili düğmeye basınız. Bu özellik henüz deneme aşamasındadır. Şimdilik bir sayfanın lehinde veya aleyhinde oy verdiğinizde herhangi bir sonuçla karşılaşmayacaksınız.

  • PageRank™: Tarayıcınızdaki geçerli sayfanın sıralamasını gösterir. Ziyaret ettiğiniz her sayfada bunu otomatik güncellenmesi için, Toolbar izlediğiniz sayfa hakkında Google sunucularına bilgi gönderir. Google direkt sizi tanımlayan bilgi (isminiz, email adresiniz vs.) toplamamasına ve bu tür bilgileri üçüncü şahıslara satmayacak olmasına rağmen, gizlilik politikamızı okumak ve/veya bu bilgi gönderimini iptal etmek isteyebilirsiniz. Bu özelliği iptal ederseniz, web`de gezerken PageRank`i görmeyeceksiniz. Toolbar gizlilik politikamızı görmek için tıklayın.

  • İşaretle
    Geçerli sayfadaki terimleri işaretlemenizi sağlar. İşaretlemeyi açmak ve kapatmak için işaretle butonuna tıklayın. Geçerli sayfada bulunan her aranan terim farkı bir arkaplan rengi ile işaretlenir.

    İşaretlemek istediğiniz terimler üzerinde arama yapmanıza gerek yoktur. Sadece terimleri arama kutusuna girin (Enter tuşuna basmayın) ve "İşaretle" butonuna tıklayın.

  • Kelime Bul: Sayfa içinde kelime bulmanızı ve onlara gitmenizi sağlar. Arama kutusuna arama terimlerinizi girdiğinizde, Toolbar`ın sağ tarafında bu terimleri içeren ekstra butonlar görünür. Bu butonlara tıklayarak sayfada o kelimenin bulunduğu yerlere sırayla gidebilirsiniz. Kelime Bul butonuna tıklarken Shift tuşuna basarak geri gidebilir ve kelimenin önceki yerlerini bulabilirsiniz.

    Her kelimenin kendi butonu vardır. Bir kalıp aramak istiyorsanız, tırnak işaretleri içine alın (örneğin, "kedi maması"). Bir kelimenin sadece kesin sonuçlarını aramak istiyorsanız, Kelime Bul butonuna tıklarken Ctrl tuşuna basın.

    İşaretle butonunda olduğu gibi, kelime bul butonlarını kullanmak için arama yapmak zorunda değilsiniz. Sadece arama kutusuna arama terimlerini girin (Enter tuşuna basmayın) ve kelime bul butonlarından birine tıklayın. Bir terimin sayfadaki diğer eşine atlamak için butona tekrar tıklayın.

    Not: Toolbar`ınızda bu okları görüyorsanız, Toolbar butonlarınızın devamını görmek için onlara tıklayın. Tarayıcı pencereniz veya monitörünüzün izleme alanı tüm Toolbar butonlarınızı göstermek için yeterli değilse, bazı Toolbar butonlarınız okların altında saklanır.

  • Sürükle ve Bırak Özelliği
    İzlediğiniz sayfadan Google Toolbar`a metin veya adres sürükleyerek arama yapabilirsiniz. Sadece istediğiniz metni işaretleyin ve Toolbar`a sürükleyin. Google Toolbar o terimler veya adres için arama yapacaktır.

  • Sağ Tıklama Özelliği
    İzlediğiniz sayfadaki metni aramanın başka bir yolu da metni işaretlemek, sayfaya sağ tıklamak ve açılan menüden "Google`da Ara"yı seçmektir.

    Bu sürümdeki Yenilikler
  • İstediğiniz sitenin arama bölümüne sağ tıklayıp Generate Custom Search`e tıklayıp,Toolbar`ın arama bölümünü oraya yönlendirebilirsiniz.
  • Güvenli Gezinti
    Web sitelerdeki tehlikeleri,web site yükleme hataları hakkında bilgilendirilirsiniz.

    Not : Direkt kurulum için en iyi yol bu sayfaya firefox ile gelerek yükleme yapmaktır. Firefox bu şekilde size google bar kurup kurmak istemediğinizi sormaktadır. Diğer yollar ile indirme yaparsanız xpi uzantılı olan bu dosyayı firefox ile açmanız gerekmektedir.

    Anahtarlar:Google Toolbar for Firefox indir,Google Toolbar for Firefox download,Google Toolbar for Firefox indir,Google Toolbar for Firefox çek,Google Toolbar for Firefox,Google Toolbar for Firefox mp3,Google Toolbar for Firefox şarkı sözü,Google Toolbar for Firefox film indir,Google Toolbar for Firefox film,Google Toolbar for Firefox açıklama,Google Toolbar for Firefox bul,Google Toolbar for Firefox video,Google Toolbar for Firefox bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Google Toolbar for Firefox
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Pop-Up Stopper Profession
    Download Statusbar
    Pop-Up Sentry
    Update Notifier
    Zero Popup
    PopUp Ad Smasher
    NetCaptor
    ImageBot
    Flash Saving Plugin
    History Collector Pro
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır