Hava Durumu indir,download,yükle - Çeşitli - Masaüstü Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Masaüstü » Çeşitli » Hava Durumu
   Hava Durumu
  Boyutu : 451 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 98/XP
  Üretici Firma : DeLiDoLuNeT
  Ekleme Tarihi : 11-08-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu program sayesinde Türkiye`de bulunan 87, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti`nde bulunan 2 şehrin bugün, yarın ve ertesi gün olmak üzere tam 3 günlük hava durumu raporunu görüntüleyebilirsiniz.

Programda Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Aksaray, Alanya, Amasya, Anamur, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Bozcaada, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Dalaman, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gökçeada, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, K.Maraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Lefkoşe, Malatya, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Siirt, Sinop, Şırnak, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak, Girne olmak üzere tam 89 şehrin 3 günlük hava tahmin raporlarını görüntüleme imkanı bulunuyor.

Görüntülediğiniz şehrin 3 günlük raporunun içerisinde o günün en yüksek ve en düşük sıcaklıklarının yanısıra o günün sol tarafında grafik ile havanın nasıl olacağı belirtiliyor (yağmurlu, bulutlu, karlı gibi). Bu sayede o güne göre değil tam 3 güne göre kendinizi hazırlayabiliyor ve kesinlikle hiçbir hava koşuluna hazırlıksız yakalanmamış oluyorsunuz.

Dilediğiniz taktirde programı birdahaki başlatışınızda otomatik olarak görünmek üzere bir şehir seçip programı o çalışmanızdan sonraki ilk açmanızda daha önceden seçmiş olduğunuz şehrin hava raporlarını görüntüleybiliyorsunuz. Bunu "Ayarlar" düğmesine tıklayarak görünecek bölümdeki açılır menüden bir şehir seçip kaydederek sağlayabiliyorsunuz.

Programın kullanımı çok basit. Her düzeyden kullanıcının anlayabileceği bir tasarıma sahip olan bu programı kullanmak tabiri yerinde ise "Bebek işi". Gayet hoş düğme dizilimine ve görünümüne sahip bu program sayesinde hiçbir web sitesini ziyaret etmeden 20 şehirden dilediğiniz şehrin 3 günlük hava raporunu görüntüleyebilirsiniz.

Anahtarlar:Hava Durumu indir,Hava Durumu download,Hava Durumu indir,Hava Durumu çek,Hava Durumu,Hava Durumu mp3,Hava Durumu şarkı sözü,Hava Durumu film indir,Hava Durumu film,Hava Durumu açıklama,Hava Durumu bul,Hava Durumu video,Hava Durumu bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Hava Durumu
SEÇMECE PROGRAMLAR
HtGuitar
Lord of the Rings Two Tow
Refurbished Drives
Winstep
Zoomer
Windows Blinds BluNite S
İkon Paketi (Gentlemen Ic
Color Desktop (XP)
WWDC 2003
G-Drives Vol.
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır