Her Adım Bir Turizm indir,download,yükle - Eğitim - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Eğitim » Her Adım Bir Turizm
   Her Adım Bir Turizm
  Boyutu : 506 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Almanca
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Yaşam Dersleri
  Ekleme Tarihi : 10-04-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden: Turizme hak ettiği değerin verilmesi, onun doğru bir eksen üzerine oturtulması, ancak, yeniden düşünülüp tanımlanması ile mümkündür. Bu amaca en büyük katkıyı "Her Adım Bir Turizm" anlayışı sağlayacak ve hem turizmin hem de, görüşümüzde de ifade edeceğimiz gibi, her adımın daha doğru ortaya konmasını ve potansiyellerin tam olarak ifadesini temin edecektir. Nasıl ki, ne işe yaradığını ve nasıl faydalanacağımızı bilmediğimiz bir üründen, tam verim alamazsak, turizmden de gerçek anlamda faydalanabilmemiz için, onun aslında ne ifade ettiğini ve nasıl da hayatımızın her anında bizimle olduğunu görmemiz ve anlamamız gerekir. Ancak bu aşamadan itibaren ortaya konacak politikalar ile arzulanan hedeflerin gerçekleştirilmesi ve hatta onlardan çok daha iyilerinin elde edilmesi mümkün olacaktır.

Her adım bir turizm bakış açısı, turizmin gerçek tanımıyla beraber gerçek potansiyelini de gözler önüne sererken, bugüne kadar ki tanımlamaların yarattığı eksikliklerin, olumsuz sonuçlarını da makul bir süre içerisinde ortadan kaldıracaktır. Olumsuzlukların ortadan kaldırılması sürecinde, başka olumsuzluklar çıkabilir mi diye düşünenlere söylenebilecek olan ise:mümkündür, ama birlikte bunların üstesinden gelmemiz mümkündür.

Anahtarlar:Her Adım Bir Turizm indir,Her Adım Bir Turizm download,Her Adım Bir Turizm indir,Her Adım Bir Turizm çek,Her Adım Bir Turizm,Her Adım Bir Turizm mp3,Her Adım Bir Turizm şarkı sözü,Her Adım Bir Turizm film indir,Her Adım Bir Turizm film,Her Adım Bir Turizm açıklama,Her Adım Bir Turizm bul,Her Adım Bir Turizm video,Her Adım Bir Turizm bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Her Adım Bir Turizm
SEÇMECE PROGRAMLAR
ISO 9000 Fırsatı
Diş Hekimliği Tedavi Ders
Anaokulu ve Kreş Yönetim
Yöneltme Yönergesi
Ajanda
EK DERS ÇİZELGESİ
Bilişim Teknolojileri ve
Test Bankası
Visual Basic Eğitimi
Hastane İşletmeciliği
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır