IndustryPlayer indir,download,yükle - Strateji - Oyun Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Oyun » Strateji » IndustryPlayer
   IndustryPlayer
  Boyutu : 5.93 Mb
  Kullanım Süresi : 1 seviye
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista
  Üretici Firma : Tycoon Systems
  Ekleme Tarihi : 18-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
IndustryPlayer en gerçekçi ve başarılı strateji oyunudur. Siz, evrensel bir işin patronusunuz. Başarınız, yalnızca yönetim becerilerinize bağlı olur. Büyük meydan okuma için hazırlanın.

Bazıları hayatta kalmaya çalışırken bazıları da güçlü rakipler karşısında üstünlük sağlamayı ve bu doğrultuda daha da büyümeyi kendilerine hedef olarak belirlemiştir. IndustryPlayer ile sanal alemde en yüksek pazar payı ve zenginliğe ulaşmaya çalışabilirsiniz. İlk önce bir şirket oluşturup bir ürün lisansı satın almalısınız. Diğer oyunculardan da malzeme alabilirsiniz. Oyunun Türkiye dahil çok sayıda ülke içinden kullanıcıları mevcuttur. Oyunun ana sayfasından ya da oyunun içinden kendi puanınızı ya da ülke puanınızı ve ayrıca genel puan sıralamasını görebilirsiniz.

Kullanım ve gereksinim
Bu oyun internet üzerinden oynanabildiği için bir internet bağlantısına ihtiyacınız vardır. Oyunu kurduğunuzda, oyun direk internete bağlanmak ister. (Güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız bu oyunun internete çıkmasına izin vermelisiniz) Oyuna önce kayıt olmalısınız. Şirket adınızı "Holding Name" bölümüne; e-posta (geçerli) adresiniz; ve ülkeyi seçtikten sonra "Registry" butonuna basmalısınız. E-posta hesabınıza kayıt bilgileriniz yollanacaktır. Daha sonra oyuna başlayabilirsiniz.

Bu oyun Windows 95, 98, ME, 2000, XP ya da Vista işletim sistemlerinde çalışır.

IndustryPlayer, ilk adımlarınızda sizi sanal bir girişimci olarak yönlendirecek olan bedava bir video dersini içerir. Oyun uluslararası düzeyde iş yapmak üzere yetiştirilmeniz amacıyla, İngilizce olarak düzenlenmiştir.

IndustryPlayer Gold Version ise daha fazla özellik, ayar ve düzenleme içerir. Fiyatı ise: 19.99 USD`dir.

Anahtarlar:IndustryPlayer indir,IndustryPlayer download,IndustryPlayer indir,IndustryPlayer çek,IndustryPlayer,IndustryPlayer mp3,IndustryPlayer şarkı sözü,IndustryPlayer film indir,IndustryPlayer film,IndustryPlayer açıklama,IndustryPlayer bul,IndustryPlayer video,IndustryPlayer bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
IndustryPlayer
SEÇMECE PROGRAMLAR
Snood
Peh Pai
Iggle Pop
Age Of Empires
Civilization
Artifact
Tradewinds
Real Domino
Tower of the Ancients
Age of Empires II: The Ag
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır