Kliniksoft Hasta Takip Programı indir,download,yükle - Veritabanı - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Veritabanı » Kliniksoft Hasta Takip Programı
   Kliniksoft Hasta Takip Programı
  Boyutu : 5.96 Mb
  Kullanım Süresi : 20 Kayıt
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Yüksel Demircioğlu
  Ekleme Tarihi : 23-01-2007

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Kliniksoft Hasta takip programı, kişilere kod numarası verme, birden fazla doktorla çalışabilme gibi özellikleri ile hastane personellerinin vazgeçilmezi olmayı amaçlıyor.

Hastane personellerinin işlerini büyük ölçüde kolaylaştıran ve Frebird SQL Server veritabanı sayesinde hızlı iletişim gerçekletiren bir veritabanı uygulaması.

Üreticiden :
Kliniksoft, doktor ve diğer sağlık personelinin hastaları ile ilgili verilerini bilgisayar ortamında düzenli bir şekilde saklamalarını ve yönetmelerini sağlayan bir hasta takip otomasyon programıdır.

Programın Genel Özellikleri
1.Program Server/Client ÇalışmaSistemine uyumlu olarak yazılmıştır.
2.Veritabanı olarak Firebird SQL Server kullanılmıştır.
3.Doktorlar hastalarını bilgisayar ortamında takip edebilir onlara yapılan tedavileri,anamnez bilgilerini,şikayetlerini v.b. bilgilerini kaydedebilirler.
4.Hasta ilk kez geldiğinde bir defaya mahsus hasta kayıt kartı açılarak hastaya bir kod numarası verilir ve ilgili bilgiler bir kez girildikten sonra bir daha hastanın tüm işlemleri bu numara üzerinden yürütülür.
5.Hastaların laboratuar ve röntgen tetkik işlemleri muayene kartına işlenebilir bir sonraki gelişinde bu bilgilerden faydalanılabilir.
6.Hastalara randevu verilerek takip edilebilir.
7.Birden fazla doktorla çalışılabilir.
8.Kullanıcı tanımlama bölümünde yetkilendirme yapılarak kullanıcıların program üzerinde izin verildiği kadar tasarruf etmelerine olanak sağlanabilir.
9.Programın her anında raporlama yapılabilir ve bunlar yazıcıdan çıktı olarak alınabilir.
10.Programda bazı bilgiler parametriktir ve bir kez girilir.Bundan sonra o bilgiler klavyeden girmek yerine seçerek veri girişi yapılır.
11.Verileri yedeklenebilir istendiği anda istenilen yedeğe dönülebilir.
12.Gelişmiş arama sistemiyle kayıt sayısı ne kadar çok olursa olsun aranan kayda en kısa zamanda ulaşılır.Aranan kaydın tam yazılışını bilmek gerekmez. Örneğin Yüksel DEMİRCİOĞLU ismini ararken "Yüksel DEMİRCİOĞLU " şeklinde mi "YükselDEMİRCİOĞLU" şeklinde mi yoksa "yüksel demircioğlu" şeklinde mi yazıldığı önemli değildir."y" harfine basılınca baş harfi "y"olan kişiler listelenir."ü" harfine basılınca ise Yü ile başlayan kişiler listelenir. Ve daha "Yüksel DEMİRCİOĞLU " yazmadan aranılan kayda ulaşılır.
13.Aramalarda büyük küçük harf ayrımı yoktur.Türkçe karakterleri kullanmak serbesttir.
14.Programın her aşamasında kullanılan mesajlar ile kullanıcı bilgilendirilerek hata yapması önlenmektedir.
15.Hasta kayıtlarına resim eklenebilir. Bu resimler veritabanına kaydedilmeyeceğinden hiçbir şekilde programın boyutunu artırmaz ve yavaşlamasına neden olmaz.
16.Programın renkleri istendiği şekilde ayarlanabilir, hazır temalar kullanılabilir, sonra istenirse orijinal renklere dönülebilir.
17.Programdaki veriler tek tıklamayla web sayfası,word sayfası,excell sayfası olarak kaydedilebilir, istendiği şekilde düzenlenebilir,her türlü arama ve sorgu sonucu bu formatlarla çıktılanarak ,yazıcıdan döküm alınabilir.
18.Randevu formu ile hastalarınıza randevu verebilirsiniz.

Program 20 kayıtlık sınırlama ile gelmektedir. 20 kayıttan sonra programa kayıt girişi durdurulmaktadır. Programı sınırsız tam sürüm olarak kullanılabilmesi için lisans numaralarını programa tanıtmanız gerekmektedir. Bunun içinde yuksel@indemsoft.com mail adresine adınız, soyadınız, irtibat kurabileceğimiz bir telefon veya mail adresi, alacağınız programın adını, (Bu program için KlinikSoft yazmanız yeterlidir.) programdaki Lisans Al formunda çıkan seri numaralarını içeren bir mesaj göndermeniz gerekmektedir.Mailiniz bize ulaşır ulaşmaz tam sürüm lisans numaraları belirttiğiniz mail adresine gönderilecektir.
Tüm bu konularda görüşmek ve bilgi almak yuksel@indemsoft.com adresine mail atabilirsiniz.
Programın Fiyatı :

Anahtarlar:Kliniksoft Hasta Takip Programı indir,Kliniksoft Hasta Takip Programı download,Kliniksoft Hasta Takip Programı indir,Kliniksoft Hasta Takip Programı çek,Kliniksoft Hasta Takip Programı,Kliniksoft Hasta Takip Programı mp3,Kliniksoft Hasta Takip Programı şarkı sözü,Kliniksoft Hasta Takip Programı film indir,Kliniksoft Hasta Takip Programı film,Kliniksoft Hasta Takip Programı açıklama,Kliniksoft Hasta Takip Programı bul,Kliniksoft Hasta Takip Programı video,Kliniksoft Hasta Takip Programı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Kliniksoft Hasta Takip Programı
SEÇMECE PROGRAMLAR
Zet Foto
Office Belgesi Açma Onayl
Car Sales Organizer Delux
MEPRO Patoloji
AKINSOFT NetSendika
Dbmachine
Akınsoft Otel
KML Sipariş Programı
Veteriner Klinik Modülü
Analizer - Anlık Analiz P
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır