Magical Jelly Bean Keyfinder indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » Magical Jelly Bean Keyfinder
   Magical Jelly Bean Keyfinder
  Boyutu : 523 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Jelly Bean
  Ekleme Tarihi : 21-11-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Defalarca Windows ve Office kuranlardansanız, orjinal CD kabınız çoktan kaybolmuşsa ve benim gibi de unutkan iseniz her yeni sistem kurulumunda ürün kodunuzu yazdığınız bir kağıdı arar durursunuz. Üstelik de ne hikmetse bu kağıt hiçbir zaman ortalıklarda değildir. Bir kurulum bu yüzden geciktikçe gecikir ve gerçekten de işin kendisinden de daha rahatsız edici bir hal alır.

Eğer Windows`unuz ya da Office programınız hantallaşmış ve yeni bir kuruluma ihtiyaç duymaya başlamışsa bu programı indirmeden kuruluma geçmeyin.

Yazılım, basitçe size kullandığınız Windows veya Office ürün anahtarlarını gösteriyor. Siz de bu bilgiyi hemen not alıp sisteminizi yeni baştan kurmaya geçebiliyorsunuz. Mevcut ürün anahtarını da değiştirip, birkaç sabit sürücüye ayrı ayrı kurulu tüm Windows sistemlerinin ürün anahtarlarını da gösterebilen yazılım, kişisel bilgilerinizi değiştirmenize ve yerel ağınızdaki bilgisayarlarınızın ürün anahtarı bilgilerini de tam olarak görebilmenize imkan sağlıyor.

Eğer siz de benim kadar unutkan, ve yerinizden kalkıp da diğer odadaki ürün anahtarının yazılı olduğu Cd veya kağıdınıza gitmeyecek kadar da üşengeçseniz, bu minik yazılımı yanınızda bulundurmanızı şiddetle öneririm.

Anahtarlar:Magical Jelly Bean Keyfinder indir,Magical Jelly Bean Keyfinder download,Magical Jelly Bean Keyfinder indir,Magical Jelly Bean Keyfinder çek,Magical Jelly Bean Keyfinder,Magical Jelly Bean Keyfinder mp3,Magical Jelly Bean Keyfinder şarkı sözü,Magical Jelly Bean Keyfinder film indir,Magical Jelly Bean Keyfinder film,Magical Jelly Bean Keyfinder açıklama,Magical Jelly Bean Keyfinder bul,Magical Jelly Bean Keyfinder video,Magical Jelly Bean Keyfinder bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Magical Jelly Bean Keyfinder
SEÇMECE PROGRAMLAR
Büyük Türkiye Projesi - Y
Mis
Stok+Fatura
True BoxShot
Excel 2003 Güncelleştirme
Flash Capture
MoneyRecovery
TweakRAM
Okul Network (ON) 2000 Li
WakeMeUp!
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır