McFunSoft DVD Creator indir,download,yükle - Ses/Görüntü Düzenleyiciler - Ses - Video Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Ses - Video » Ses/Görüntü Düzenleyiciler » McFunSoft DVD Creator
   McFunSoft DVD Creator
  Boyutu : 8.57 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : McFunSoft, Inc.
  Ekleme Tarihi : 21-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
McFunSoft® Video Capture/Convert/Burn DVD Solution™, yüksek hızda ve yüksek kaliteyle görüntüleri dönüştürmek, internetten, ev bilgisayarınızdan indirilmiş görüntüleri kesmek, ayırmak, birleştirmek, DVD`ye yazmak için tasarlanmış komple bir yazılımdır. Yazılım, dvd çözümünde, görüntü gerçekleştirmesini tasfiye etmede ilk ve tek çözümdür. Görüntüyü elden geçirerek düzenlemekte, DVD`ye yazmakta ve kullanılan görüntüye çiğ-ham görüntülerden etiket koyabilmektedir.

Çok kolaylıkla her türlü DVD ortamına yazabilme kabiliyetine sahip olan yazılım, tüm DVD biçimlerine de uyumludur. Kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir. Kullanıcılara yol gösteren sihirbazlar yardımıyla yazılımı kullanmak son derece basit hale getirilmiştir. Günümüzün tüm görüntü ve ses biçimlerine destek sağlayan yazılım, görüntü çeşitliliğinde de kullanıcıyı yalnız bırakmamıştır. Tüm bunlarla yetinmeyen yazılım ayrıca kullanıcının günümüz şartlarını düşünerek 4.3 ve 16:9 görüntü biçimlerine destek vermektedir. Ayrıca PAL ve SECAM görüntü türlerini de destekleyen yazılım, işlediği görüntüleri sorunsuzca DVD ortamında yazabilmektedir. Tüm DVD ortamlarına destek veren yazılımın asıl amacı görüntüleri işleyerek DVD ortamında yazmaktır.

Yazılım görüntü biçimlerinde kullanıcının istemediği görüntü yerlerini çok kolay bir şekilde kesmekte ve görüntüyü aralardan çıkarabilmektedir. Görüntüler ve dvd yazmayı düzenleyebilir ve web sitesinde ihtiyaç duyduğunuz biçime görüntüleri dönüştürebilirsiniz.

DVD yazın:
  • Ev dvd oynatıcınızında bulunan görüntü biçimlerini destekleyen tüm görüntü dosyalarından film dvd`leri oluşturabilmektedir.

    Basit nakil-taşıma:
  • DVD, VCD ve diğer taşınabilir ortamlardan görüntüleri baştan itibaren kaydetmenize ve DVD ortamında yazmanıza olanak sağlar.

    Kesme-ayırma:
  • Arzu ettiğiniz, büyüklükte olan görüntüleri kesmekte ve ayırmaktadır.

    Ses ve şekilleri çıkarın:
  • Ses dosyaları, özetler ve resim dosyaları gibi biçimleri kaydettiği gibi, ses akımlarını da kaydetmektedir.

    Anahtarlar:McFunSoft DVD Creator indir,McFunSoft DVD Creator download,McFunSoft DVD Creator indir,McFunSoft DVD Creator çek,McFunSoft DVD Creator,McFunSoft DVD Creator mp3,McFunSoft DVD Creator şarkı sözü,McFunSoft DVD Creator film indir,McFunSoft DVD Creator film,McFunSoft DVD Creator açıklama,McFunSoft DVD Creator bul,McFunSoft DVD Creator video,McFunSoft DVD Creator bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    McFunSoft DVD Creator
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Acoustica MP3 Audio Mixer
    Powerful Audio Tool
    MP3-WAV Ripper
    CD to MP3 Ripper
    DFX for J. River Media Ce
    intelliScore Polyphonic
    DART Karaoke Studio
    Media Box
    DJ2000
    DreamStation
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır