Mis Nakliye Programı indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Mis Nakliye Programı
   Mis Nakliye Programı
  Boyutu : 10.4 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mis Yazılım
  Ekleme Tarihi : 10-05-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması : Türkiye`de çay tarımı yapılan illerde (Rize, Trabzon, Artvin, Giresun) bulunan yaş çay nakliye kooperatifleri (kamyon kooperatifleri) için yapılmış bilgisayar programıdır. Bu program ile nakliye kooperatifleri her türlü işlemlerini bilgisayar ortamında rahatlıkla yapabilmektedir.

Çaykur çay fabrikalarının ve diğer özel sektör çay fabrikalarının yaş çay çekimi, nakliye işlemleri ve hesaplamaları ile nakliye bordroları, yükleme bordrosu ve yükleyici hesap işlemleri, fabrikalar arası çay aktarma işlemleri, yaş çay kontrol büro işlemleri, stok ve ürün kontrol işlemleri, cari hesap işlemleri v.b. kooperatifin ihtiyaç duyduğu diğer işlemler program ile kolayca yapılabilmektedir.

Mis Nakliye Programı, Microsoft Windows işletim sistemi tabanlı programdır. (Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Server de çalışmaktadır.) Delphi programlama dili kullanılarak yapılmıştır. Tek kullanıcı versiyonu ile çok kullanıcı versiyonu bulunmaktadır. Tek kullanıcılı versiyonda Access veritabanı kullanılmıştır. Çok kullanıcılı versiyonda ise SQLServer veritabanı kullanılmıştır. Programda çok gelişmiş arama, bulma ve sorgulama özellikleri vardır. Mis Nakliye Programı kullanıcı bazında yetkilendirme yaparak çalışmaktadır. Program çok kullanıcılı ortamda (network yapıda) çalıştığı için her bir kullanıcıya farklı yetkiler verilebilmektedir. En üst düzey kullanıcı “yonetici” adlı kullanıcıdır. Programı satın almak isterseniz fiyatı 885 YTL`dir.

Anahtarlar:Mis Nakliye Programı indir,Mis Nakliye Programı download,Mis Nakliye Programı indir,Mis Nakliye Programı çek,Mis Nakliye Programı,Mis Nakliye Programı mp3,Mis Nakliye Programı şarkı sözü,Mis Nakliye Programı film indir,Mis Nakliye Programı film,Mis Nakliye Programı açıklama,Mis Nakliye Programı bul,Mis Nakliye Programı video,Mis Nakliye Programı bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Mis Nakliye Programı
SEÇMECE PROGRAMLAR
CD TAKIP 2006 PLUS!
EagleGlance Kimlik Bildir
Diş Hekimliği Programı
AKINSOFT Cd Market
Spor Merkezi Programı
Dugan Trafik Tescil
Pc Soft
AHSMET - Tesisat Projesi
Kolay Stok-Kasa Takip
ATHENA
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır