MISPBO Biorhythms indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » MISPBO Biorhythms
   MISPBO Biorhythms
  Boyutu : 273 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : MISPBO Technologies
  Ekleme Tarihi : 18-11-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Bu yüzyılın başlarında, Dr. Hermann Swoboda ve Dr. Wilhelm Fliess, hastalarının psikolojik incelemelerinde kullandığı istatistik bilgi ve raporlarından yola çıkarak özdeş bazı ritimlerin farkına vardılar. İnsanların fiziksel, duygusal ve zihinsel durumlarının aktif ve pasif evrelerini gözlemleyerek, bu gözlemlerin ışığında biyoritimlerin temel prensiplerini ortaya koydular.

Biyoritim teorisi bize doğumumuzla başlayan ve hayatımız boyunca devam eden üç farklı biyolojik evreden etkilendiğimizi ifade eder: Fiziksel değişim eğrisi 23, duygusal değişim eğrisi 28 ve zihinsel değişim eğrisi ise 33 günlük periyotlara sahiptir.

Herhangi bir evre yatay çizginin üstünde iken (pozitif evre), buna karşı gelen alanda (fiziksel, duygusal veya zihinsel) kendimizi güçlü hissederiz. Eğer bu bir fiziksel pozitif evresi ise, bedensel olarak kendinizi iyi hissedersiniz. Örneğin, sportif bir hareket yapmanız gerekiyorsa vücudunuz daha esnek olacaktır. Eğer bu duygusal pozitif evresi ise, kendinizi iyi bir ruh hali içinde hisseder ve diğer insanlarla kontaklarınız son derece pozitif olur. Eğer bu zihinsel pozitif evresi ise, düşünceleriniz kuvvetli ve görüşünüz keskin, olaylara konsantrasyonunuz daha kolay, birçok fikir ve kavrayışla dolu olursunuz.

Değişim evresi yatay çizginin altında iken (negatif evre), buna karşı gelen alanda kendimizi zayıf veya güçsüz hissederiz. Eğer bu bir fiziksel negatif evresi ise, kendinizi güçsüz ve halsiz hissedersiniz; eğer bir duygusal negatif evre ise, kendinizi dertli, mutsuz ve keyifsiz hissedersiniz; eğer bir zihinsel negatif evre ise, düşünceleriniz bulanık ve konsantrasyon zordur.

Değişim eğrisi orta çizgiyi kestiği zaman, bu karşı gelen alanda bir kritik gündür ve eğer aynı anda iki eğri orta çizgiden geçiyorsa, bu oldukça kritik bir gündür. Fiziksel kritiklerin anlamı kendinizi bitkin ve tükenmiş hissedeceğinizdir. Bu günlerde fiziksel efor gerektiren hareketlerden kaçınmanız daha uygun olacaktır. Duygusal kritiklerin anlamı kendinizi hassas, alıngan, sinirli ve üzgün hissedeceğinizdir. Bu günlerde duygusal boşalımlara oldukça sık rastlanır. Çekişme ve fikir münakaşalarından kaçınılmalıdır. Son olarak zihinsel kritiklerin anlamı uyuşuk ve ağır bir düşünme yapısı içinde olacağınızdır. Çok fazla konsantrasyon gerektiren aktivitelerden uzaklaşmanız iyi olacaktır.

Biyoritimler, olaylar ve gelecek hakkında bilgi vermez. Sadece olayları anlamamıza yardımcı olurlar. Örneğin, bazı doktorlar ameliyatları, biyoritimlere bakarak planlarlar veya spor antrenörleri, bireysel antremanları, biyoritimlere göre ayarlarlar. İnanıp inanmamak tamamen size kalmış.

Program sayesinde biyoritimlerinizi ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz. İsminizi, doğum tarihinizi giriyorsunuz ve biyoritminizi, grafiksel olarak görüyorsunuz. Takvimde, hangi günlerde biyoritminizin düştüğünü veya yükseldiğini, kritik günleri görebilirsiniz. Ayrıca burcunuzu da görebilirsiniz. İstediğiniz bir tarihteki biyoritminizi de görebilirsiniz.

Anahtarlar:MISPBO Biorhythms indir,MISPBO Biorhythms download,MISPBO Biorhythms indir,MISPBO Biorhythms çek,MISPBO Biorhythms,MISPBO Biorhythms mp3,MISPBO Biorhythms şarkı sözü,MISPBO Biorhythms film indir,MISPBO Biorhythms film,MISPBO Biorhythms açıklama,MISPBO Biorhythms bul,MISPBO Biorhythms video,MISPBO Biorhythms bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
MISPBO Biorhythms
SEÇMECE PROGRAMLAR
Form Müdürü
StyleBuilder
Zamanlı Kapama
Çocuğumun Gelişimi
CitySurf
Read Please 2003
Hair Pro
Petrol İstasyonu Bilgisay
Pa50 Operating System
QCL Player 2.4
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır