MoreMotion Web Express (Türkçe) indir,download,yükle - Site Tasarım ve Yönetimi - Web Araçları Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Web Araçları » Site Tasarım ve Yönetimi » MoreMotion Web Express (Türkçe)
   MoreMotion Web Express (Türkçe)
  Boyutu : 11 Mb
  Kullanım Süresi : 15 gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows 98/NT/2000/XP
  Üretici Firma : Mor Yazılım
  Ekleme Tarihi : 28-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticiden:
Kendinizin veya firmanızın internet sayfalarını oluşturmak istiyorsunuz ancak HTML konusunda bilgili değilsiniz. O zaman MoreMotion Web Express tam size göre. Deneyin ve diğer editörlere olan üstünlüklerini kendiniz görün. MoreMotion Web Express HTML bilgisine sahip olmayan kullanıcıların bile web siteleri ve sayfalarını geliştirebilmelerine olanak sağlayan kolay kullanımlı ve üstün niteliki bir web editörüdür. Eğer Microsoft Word`u kullanabiliyorsanız Web Express`i de kullanabilirsiniz. Benzersiz yetenekleri sayesinde mükemmel görünümlü web sayfalarını kolaylıkla tasarlayabilir ve istediğiniz web sitesi üzerinde yayınlayabilirsiniz. MoreMotion Web Express tam bir teknoloji harikasıdır ve dünyanın en güçlü web editörleri arasında yer almaktadır. WYSIWYG (Ne Görürüsen Onu Alırsın) tarzında çalışır ve bu tarzda çalıştığını idda eden diğer editörler gibi istediğiniz sonucu almak için sizi saatlerce kıvrandırmaz.

3.3 Sürümündeki yenilikler:
  • Bazen, özellikle de beklemeksizin ardarda birkaç defa komut verildiğinde, oluşabilen ve açık olan sayfanın nesne yapısını dağıtan hata düzeltildi.
  • Programın kontrolsüz kapanmasına neden olan bir başka hata da bir kullanıcımız tarafından tespit edildikten sonra düzeltildi.
  • Yardım dokümanları hem görsellik hem de içerik açısında iyileştirildi. Ayrıca bu sürüme, basılı dokümanları tercih eden kullanıcılar için, yardım dosyalarının PDF versiyonları da dahil edildi.

    Not:Programın İngilizce sürümünü buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

    Anahtarlar:MoreMotion Web Express (Türkçe) indir,MoreMotion Web Express (Türkçe) download,MoreMotion Web Express (Türkçe) indir,MoreMotion Web Express (Türkçe) çek,MoreMotion Web Express (Türkçe),MoreMotion Web Express (Türkçe) mp3,MoreMotion Web Express (Türkçe) şarkı sözü,MoreMotion Web Express (Türkçe) film indir,MoreMotion Web Express (Türkçe) film,MoreMotion Web Express (Türkçe) açıklama,MoreMotion Web Express (Türkçe) bul,MoreMotion Web Express (Türkçe) video,MoreMotion Web Express (Türkçe) bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    MoreMotion Web Express (Türkçe)
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Xml Spy
    Active Local Pages
    Nvu
    TextPad
    Lens
    PageMaker 7.0.0 ->7.0.1
    EngInSite Editor for PHP
    Dynamic HTML Editor
    Forms To Go
    HandyHTML editor
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır