Mountain Lake 3D Screensaver indir,download,yükle - Ekran Koruyucu - Masaüstü Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Masaüstü » Ekran Koruyucu » Mountain Lake 3D Screensaver
   Mountain Lake 3D Screensaver
  Boyutu : 8.75 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Astro Gemini Software
  Ekleme Tarihi : 05-06-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
İşte size Astro Gemini Software firmasının bir diğer ekran koruyucusu. Bu sefer ekran koruyucumuz sizlere cıvıl cıvıl bir göl kenarında güzel ve keyifli bir gezi yapma imkanı sunmakta. Ekran koruyucumuzun grafik bakımından oldukça etkileyici olduğunu belirtebiliriz ki zaten bunu kendinizi gerçekten o gölün kenarında hissettiğinizde çok rahat farkedeceksiniz.

Ekran koruyucumuz firmanın diğer ürünlerinde olduğu gibi tamamen üç boyutlu tasarlanmış ve kullanıcıya hoş görünecek sayısız ayrıntıyla bezenmiştir. Kuşların, böceklerin, dalgaların yani doğanın yarattığı müzik sizi gerçekten huzur dolduracak. Bunun yanında ortama son derece uyumlu müziklerin de ekran koruyucumuzla birlikte geldiğini de hatırlatmalıyım.

Mountain Lake, bir ekran koruyucu olmasının haricinde sizlere bilgisayar ekranında sanki huzurlu bir tatil yapıyormuş hissi verecek. Ürünümüz harika grafik ve ses teknolojisiyle sizlere mutlaka görmeniz gereken bir dünya sunuyor.

Ayrıca ekran koruyucumuzun gerçekten çok beğenilen alternatif bir dijital saat eklentisinin de olduğunu belirtmeliyim. Böylece bu etkileyici animasyonların başında geçirdiğiniz dakikaları saymanız mümkün...

Ürünümüz malesef Astro Gemini Software firmasının diğer ürünleri gibi ücretli bir uygulamadır. Ancak herhangi bir süre kısıtlaması bulunmamaktadır. Bunun yerine bazı basit özellikleri kullanamama gibi bir dezavantajı bulunmaktadır. Eğer ürünün tam ve kısıtlamasız sürümünü edinmek isterseniz $14.95 ödemeniz yeterli olacaktır. Ürünümüzün herhangi bir memnuniyetsizlik karşılığı 30 gün içinde para iadesinin olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Anahtarlar:Mountain Lake 3D Screensaver indir,Mountain Lake 3D Screensaver download,Mountain Lake 3D Screensaver indir,Mountain Lake 3D Screensaver çek,Mountain Lake 3D Screensaver,Mountain Lake 3D Screensaver mp3,Mountain Lake 3D Screensaver şarkı sözü,Mountain Lake 3D Screensaver film indir,Mountain Lake 3D Screensaver film,Mountain Lake 3D Screensaver açıklama,Mountain Lake 3D Screensaver bul,Mountain Lake 3D Screensaver video,Mountain Lake 3D Screensaver bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Mountain Lake 3D Screensaver
SEÇMECE PROGRAMLAR
Black Hole
Flash Smith
NBA 2000-2001 Playoff
Living Marine Aquiarium 2
Spacewalkers Screen Saver
Müzikli Atatürk Resimleri
Blade ScreenSaver
Ace Screensaver
Alchemy 3D Screensaver
ScreenPix
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır