Mozilla Suite indir,download,yükle - Çeşitli Araçlar - İnternet Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İnternet » Çeşitli Araçlar » Mozilla Suite
   Mozilla Suite
  Boyutu : 11.6 Mb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Mozilla
  Ekleme Tarihi : 30-07-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması :
Tarayıcı, gelişmiş e-posta ve haber grubu istemcisi, IRC sohbet eklentisi ve HTML sayfaları hazırlamayı kolaylaştıran düzenleyici ile internette ihtiyaç duyacağınız her şey Mozilla Suite`te.

Tarayıcı (Navigator)
Sekmeli tarama ile internette çok daha kolay gezinebilirsiniz. Artık her sayfa için yeni pencere açmak zorunda değilsiniz. Sekmeli tarama birkaç tıklamayla birçok sayfayı tek bir pencere altında görmenizi ve bunlar arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlar. Ayrıca açılış sayfası olarak birden fazla sayfayı seçip bunları sekmeler hâlinde görebilirsiniz.

Açılır pencere engelleyicisi rahatsız edilmeden gezinti yapmanızı sağlar. İstenmeyen bir pencere açılmaya kalktığında, Mozilla sizi uyarır. Elbette istediğiniz sitelere de pencere açma izni verebilirsiniz.

Resim yöneticisi istenmeyen görüntüleri engellemenizi ve sayfaların açılmasının hızlanmasını sağlar.

Yazarken arama özelliği sayesinde sayfada herhangi bir iletişim kutusu kullanmadan, doğrudan yazmaya başlayarak metin içi arama yapabilirsiniz.

Tüm bu özellikler yanında gelişmiş ve çağdaş bir tarayıcı bu özellikleri de barındırmalıdır: Gelişmiş güvenlik ayarları (parola, indirme ve çerez yöneticisi); temalar; çoklu dil ve çoklu platform desteği; en son ağ standartları.

Posta ve Haber Grupları
İstenmeyen posta denetimleri sayesinde gelen kutunuzda yer almasını istemediğiniz iletilerden uzak kalın. Mozilla`nın öğrenmeye dayalı istenmeyen posta süzme yöntemi, siz e-posta aldıkça ve istenmeyenleri işaretledikçe daha iyi işler.

Postalarınızı özelleştirilebilen etiketler ve posta görünümleri ile yönetin. İletileri renklerle öncelik sırasına koyun.

Mozilla çoklu hesap desteği içerir. Böylece birden çok hesabı tek bir istemciyle kullanırsınız.

Mozilla S/MIME, alındı onayı, LDAP desteği ve sayısal imzalama desteği sağlar.

Düzenleyici
Mozilla`nın HTML düzenleyicisi devingen görüntü ve tablo boyutlandırma, tablolara hücre ekleme ve tablolardan hücre çıkarma, gelişmiş CSS ve konumlandırılmış katmanları destekleme özellikleriyle artık çok daha iyi. Basit belgeleriniz ve ufak çaplı siteleriniz için Mozilla HTML düzenleyici tam aradığınız şey.

Anahtarlar:Mozilla Suite indir,Mozilla Suite download,Mozilla Suite indir,Mozilla Suite çek,Mozilla Suite,Mozilla Suite mp3,Mozilla Suite şarkı sözü,Mozilla Suite film indir,Mozilla Suite film,Mozilla Suite açıklama,Mozilla Suite bul,Mozilla Suite video,Mozilla Suite bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Mozilla Suite
SEÇMECE PROGRAMLAR
PocketHub
GoToMyPc
Alien IP
Phone Tracker
Turbo Browser Express
Delete Cookies
Inforce XE
Free Serial Port Data Ter
PageRank Master
Check Proxy Professional
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır