NoClone4 Enterprise Edition indir,download,yükle - Çeşitli - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Çeşitli » NoClone4 Enterprise Edition
   NoClone4 Enterprise Edition
  Boyutu : 1.52 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 98/Me/2000/2003/XP
  Üretici Firma : NoClone
  Ekleme Tarihi : 02-09-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım bilgisayarda bulunan aynı kategoride ve aynı cins olan müzik, resim, video ve diğer multimedia yazılımlarını tek tıklama ile bulmaya yaramaktadır. Basit, anlaşılır bir arayüzle kullanıcı karşısına gelen yazılım 6 ana başlık ve 2 bölümden oluşmaktadır. Dilerseniz şimdi hep beraber bu yazılımın kaabiliyetlerini tanıyalım.

Ana başlıklar sırasıyla; Oturum-Bölüm Araştırma (Search Session), İnceleme (Review), İşaret (Mark) Faaliyet (Action), Yardım ve Kayıt seçeneklerinden oluşmaktadır.

Bölümler ise; Arama Kriteri (Search Criteria) ve Arama Sonucu (Search Result)`ndan oluşmaktadır.

Oturum-Bölüm Araştırma sekmesi; Arama, Yeni Arama, İhraç etme, Hafızayı Temizleme ve Çıkış seçeneklerinden oluşmaktadır. Arama sekmesine tıklandığında bilgisayarda bulunan ve kullanıcı tarafından seçilmiş video, müzik vb. nesnelerin benzer olanlarını tarar ve bulur. Yeni Arama sekmesi ise aramayı yeniden yapar. İhraç Etme sekmesi, kullanıcı tarafından nesneleri bizzat seçme imkanı sağlamaktadır. Kullanıcı el ile istediği nesneyi (müzik, video vb.) seçebilmektedir. Hafızayı Temizleme, yazılımda daha önce seçilmiş olan nesneleri temizlemektedir.

İnceleme; Aç (Open), Farklı Yazılım-Yayın ile Aç (Open With Default Editör), Klasör Aç (Open Folder), Dosya Özellikleri (File Properties) ve Rapor Tanımlama (Define Report) sekmelerinden oluşmaktadır. Sırasıyla; Aç sekmesine tıklandığında yazılımın taradığı ve bulduğu video, müzik vb dosyaları bilgisayarda bulunan yazılım türlerinden uygun olanı ile (winamp,madia player vb.) açmaktadır. Farklı Yazılımla Aç sekmesine tıklandığında ise yine yazılımın taradığı ve bulduğu video, müzik vb. dosyaları uygun olan not defteri vb. yazılım türleri ile açmaktadır.Klasör Aç sekmesine tıklandığında bulduğu dosya veya dosyaların klasörlerini açmaktadır. Dosya Özellikleri sekmesi ise bulduğu nesnelerin özelleklerini kullanıcıya sunmaktadır. Rapor Tanımlama sekmesi o nesne hakkındaki bilgileri rapor şeklinde sunmaktadır.

İşaret bölümü; Yazılımın bulduğu benzer parçalara isim yazma, tarih ve büyüklük tanımlama gibi fonksiyonları yerine getirmektedir. Kullanıcı bu işlemi akıllı yapıcı (Smart Maker) ile yapabilmektedir.

Faaliyet Bölümü; Kaydetme, Hareket Etme ve Kopyalama sekmelerinden oluşmaktadır. Kullanıcı bu sekmelerle bulduğu benzer parçaları kaydedebilmekte, kopyalayabilmekte ve yerini değiştirebilmektedir.

Arama Kriteri Bölümü; İnceleme (Browse), Dosya Tipi (File Type), Daha Fazla Yol İlave Et (Add More Path), Farklı Yol (Exclude Path), Rapor Tanımlama (Define Report) ve Rapor sekmelerinden oluşmaktadır. Kullanıcı aramayı ister inceleme sekmesiyle, ister dosya tipi seçeneklerinden faydalanarak yaptırabilmektedir. Farklı veya daha fazla dosya yolu görmek ya da ilave etmek istenirse ilgili sekmeyi tıklamak yeterli olacaktır. Sağ tarafta bulunan Arama Sonucu bölümünde ise aranılan ve bulunan benzer parçalar yazılım tarafından gösterilmektedir.

Anahtarlar:NoClone4 Enterprise Edition indir,NoClone4 Enterprise Edition download,NoClone4 Enterprise Edition indir,NoClone4 Enterprise Edition çek,NoClone4 Enterprise Edition,NoClone4 Enterprise Edition mp3,NoClone4 Enterprise Edition şarkı sözü,NoClone4 Enterprise Edition film indir,NoClone4 Enterprise Edition film,NoClone4 Enterprise Edition açıklama,NoClone4 Enterprise Edition bul,NoClone4 Enterprise Edition video,NoClone4 Enterprise Edition bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
NoClone4 Enterprise Edition
SEÇMECE PROGRAMLAR
Global Clipboard
ExtManage
Çocuğumun Gelişimi
Mini Kontrol
Coeli Stella 2000
Modem Spy
Para Dönüştürücüsü
eDetective
Rapid Split
Sleep Timer
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır