Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır indir,download,yükle - Yazım Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Yazım Araçları » Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır
   Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır
  Boyutu : 269 Kb
  Kullanım Süresi :
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows XP
  Üretici Firma : Microsoft
  Ekleme Tarihi : 25-06-2005

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması
Bu eklenti ile, değişiklikleri izle ve açıklamalar gibi gizli verileri ve birlikte çalışma verilerini Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint dosyalarından kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.

Genel Bakış
Bu eklentiyle, değişiklikleri izleme ve açıklamalar gibi gizli ve birlikte çalışma verilerini Word 2003/XP, Excel 2003/XP ve PowerPoint 2003/XP dosyalarından kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.

Bir Office belgesini elektronik ortamda dağıtmak istiyorsanız belge diğerleriyle paylaşmak istemediğiniz bilgileri içerebilir; "gizli" olarak atadığınız bilgiler ya da belgeyi yazma ve düzenleme konusunda diğerleri ile birlikte çalışmanızı sağlayan bilgiler.

Gizli Verileri Kaldır eklentisi, belgeyi bir Microsoft Office uygulamanızda görüntülediğinizde hemen görünmeyebilen kişisel veya gizli verileri kaldırmak için kullanabileceğiniz bir araçtır.

Gizli Verileri Kaldır eklentisini Office XP veya Office 2003 uygulamanızdan tek tek dosyalar üzerinde çalıştırabilirsiniz. Ya da, Gizli Verileri Kaldır eklentisini birden fazla dosyada bir kerede çalıştırmak için komut satırını kullanabilirsiniz. Her iki durumda da, aracı çalıştırmak için belgenin oluşturulduğu uygulamanın yüklü olması gerekir.

Eklenti içeren Offrhdreadme.htm dosyası, aracın kaldırmanıza yardım edeceği tüm veri türlerinin listesini içerir. Varsayılan olarak, bu dosyayı aracın yüklü olduğu sürücüde Program FilesMicrosoft OfficeRemove Hidden Data Tool1055 dizininde bulabilirsiniz. Aracı farklı bir dizine yüklediyseniz, bu dosyayı 1055 dizininde (eklentinin yükleme klasörünün bir alt dizini) bulabilirsiniz.

Notlar
  • Gizli Verileri Kaldır eklentisini, yayımlamaya hazır olduğunuz dosyalar üzerinde çalıştırmalısınız. Bunun nedeni, aracın kaldırdığı bazı verilerin Office tarafından birlikte çalışma özellikleri (Değişiklikleri İzle, Açıklamalar ve Gözden Geçirme için Gönder gibi) tarafından kullanılmasıdır.
  • Her zaman, özgün belge üzerine yeni belgeyi yazmak yerine yeni bir dosya adına kaydetmeniz gerekir; böylece özgün verileri içeren belgenin bir kopyasını koruyabilirsiniz.
  • Gizli Verileri Kaldır eklentisi, Bilgi Hakları Yönetimi tarafından korunan veya dijital imzalı dosyalar ile çalışmaz.


  • Sistem Gereksinimleri
    Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows 2000 Service Pack 4, Windows XP Service Pack 2
    Not: Gizli Verileri Kaldır eklentisi Microsoft Windows 2000 üzerinde sınanmamıştır. Ayrıca, eklenti Windows 98 veya Windows ME`de yüklenemez.

    Bu yükleme aşağıdaki Office uygulamaları ile birlikte çalışır:
  • Microsoft Office Excel 2003
  • Microsoft Office PowerPoint 2003
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Excel 2002
  • Microsoft PowerPoint 2002
  • Microsoft Word 2002


  • Anahtarlar:Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır indir,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır download,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır indir,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır çek,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır mp3,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır şarkı sözü,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır film indir,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır film,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır açıklama,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır bul,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır video,Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır bedava
     
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Office 2003/XP Eklentisi: Gizli Verileri Kaldır
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Office 2000 Service Relea
    Hex Editörü
    Green Print
    Secure Memo
    Angel Writer
    Metin Editörü
    Mindcell
    Power Edit
    HEXwrite
    Speakonia
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır