Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi
   Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi
  Boyutu : 4.84 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Sami Acar
  Ekleme Tarihi : 06-02-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:

Üreticiden:

Bilgi teknolojisindeki gelişmeler, ofis sistemlerini etkileyerek; bilginin üretimi, üretilen bilginin saklanması ve raporlanması gibi konularda büyük değişmeler yaratmıştır. Bu gelişmeler, ofis otomasyonu içerisinde yer alan optik otomasyon sistemlerini de etkilemiştir.

Optik işletmelerinde otomasyon (program hazırlama) çalışmaları ve uygulamaları, 1990’lı yıllarda başlamasına rağmen 1995 yılına kadar istenilen bir gelişme sağlanamamıştır. Hazırlanan otomasyon sistemlerinin pahalı olması ve optik faaliyetlerinde kullanılan belgelerinin farklı yapısal özellikleri içermesi bunun nedenleri arasında sayılmaktadır.

Karşılaşılan büyük zorluklara rağmen resmi kurumlarla ilişki halinde olan her optik işletmesi kayıtlarını denetlemek amacıyla bilgisayar tedarik etme ve kullanma yolunu gitmiştir. Bilgisayar, ilk zamanlar resmi yazı yazma vb. işlemlerde kullanılsa da optik faaliyetlerinde kullanılan işlemlere ait belgelerin takibi için yeterli olmamıştır. Bu nedenle optik işletmeleri optik otomasyon sistemlerine yönelmişlerdir.

Optik faaliyetlerinde otomasyona geçiş, plânsız hazırlanan sistemler ve maddi olanaksızlıklar nedeniyle gecikmiştir. Bu ve benzeri eksiklikleri ortadan kaldırmak ve otomasyona geçişi hızlandırmak için işletmeler şu hususları ön plâna çıkarmışlardır.

# Optik faaliyetlerinin ve işlevlerinin dikkatli bir şekilde incelenmesi ve optik otomasyonuna nelerin dahil edileceğinin belirlenmesi,
# Donanım ve yazılım seçiminde depolama, işlem, indeksleme, uyumluluk ve ağ oluşturma gücünün incelenmesi,
# Tanımlayıcı standartlardan hangilerinin kullanılacağına karar verilmesi,
# Optik otomasyon sistemini kullanacak personelin (kullanıcının) eğitiminin sağlanması.

Bu gelişmeleri takiben uzun bir analiz ve gözlem sonucunda hazırlamış olduğum Optic Adviser - Optik Otomasyon Sistemi’nin kullanılmaya başlanması ile özellikle Ankara`daki optik işletmelerinde görüntülü belge ve veri işleme imkanı sağlanmıştır.

Çalışmanın optik sektöründe faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelere yararlı olmasını diler, bu alanda hazırlanan ilk programım olması nedeniyle programdaki muhtemel hatalardan dolayı şimdiden özür dilerim. Düzeltme ve önerileriniz bu programda ileride yapacağımız çalışmalarda bizim için en önemli yol gösterici olacağından çok değerlidir.

Anahtarlar:Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi indir,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi download,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi indir,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi çek,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi mp3,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi şarkı sözü,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi film indir,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi film,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi açıklama,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi bul,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi video,Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi bedava
 
Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
 
Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
İsminiz
E-Mailiniz
Yorumunuz
 
.
Optic Adviser XE Optik Otomasyon Sistemi
SEÇMECE PROGRAMLAR
A-Trafik Müşavirlik Progr
Su - Tüp Takip Programı
Yaklaşık Maliyet ve Haked
Microm Yurt Otomasyonu
TRITON (Üretim Modülü)
ElvanPark-TTB Asgari Ücre
Sevk Programı (Excel Uygu
Hasta Sevk Pro
Dinamik Ticari Yazılım
VEB Danışma-Etüt Randevu
 

   

Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır