Orema Restorant indir,download,yükle - Sektörel - İş - Ofis Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » İş - Ofis » Sektörel » Orema Restorant
   Orema Restorant
  Boyutu : 2.36 Mb
  Kullanım Süresi : 30 Gün
  Dili : Türkçe
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Makrotek Bilişim Hizm.
  Ekleme Tarihi : 17-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Üreticinin Açıklaması:
Orema Restorant Otomasyonu Programı her türlü restorant ve benzeri işyerleri için hazırlanmış bir yazılımdır.

Orema Restorant Otomasyonu Programı; Kapasitesi ne olursa olsun, ister küçük, ister büyük, her türlü restaurant ve benzeri işyerlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak hazırlanmıştır.

Amaç :
Bu programın ana amacı işyeri yönetimini kolaylaştırmak, işyeri sahiplerine zaman ve para tasarrufu sağlamaktır.
İşyeri sahiplerine hem zaman, hem de daha fazla para kazandırmaktır.

Siz de Orema Ailesine katılın ve hemen kazanmaya başlayın.

Program içerisinde işyeri ihtiyaçları en ince detaylarına kadar düşünülmüş ve azami verim hedeflenmiştir.

Yemek sektöründe faaliyet gösteren işyerleri açısından en önemli problem; işyeri gelir ve giderlerinin sağlıklı bir şekilde kontrol edilememesidir. Dolayısıyla işyeri sahipleri aslında kazandıkları paradan sürekli kaybetmektedirler.

Yine bu sektörde faaliyet gösteren işyerlerinde gelir ve gider kontrolü hem sektörün kendine özgü yapısından dolayı zor, hem de zaman alan bir iştir.

Bu sektörün en önemli özelliklerinden birisi müşteri memnuniyeti olduğu için zaman önemli bir faktördür.
Kontrolü zorlaştıran en önemli unsur eş zamanlı yapılamamasıdır. Genelde işyeri kontrolü çalışma saatleri dışında yapılabilmektedir.

Orema Restorant otomasyon programını işyerinizin sanal ortamda çalışan bir kopyası olarak düşünebilirsiniz.

Eşzamanlı olarak işyerinizde o anda kaç masanın dolu olduğunu, masalarda nelerin yenilip içildiğini ve masa hesaplarının ne kadar olduğunu, stoklarınızın o anki durumunu görebilirsiniz.

Kısaca programın çalışmasını anlatarak işyerinizdeki performansının nasıl arttıracağını inceleyelim.

Bu programı kullanabilmeniz için bir bilgisayar ve bir yazıcı yeterli olabilmektedir. İşyerinin büyüklüğüne ve ihtiyaçlarına göre işyerinde kullanılacak bilgisayar ve yazıcı sayısı değişebilmektedir.

Anlatım şemasında konunun daha anlaşılır olması için dört bilgisayar ve dört yazıcı kullanılmıştır.

Yönetim Bilgisayarı ana bilgisayardır.
Program bu bilgisayar üzerinde çalışmakta ve diğer bilgisayarlar üzerinde yapılan işlemler yine bu bilgisayara kaydedilmektedir.
Kasa bilgisayarı Hesap işlerini, Sipariş bilgisayarı sipariş işlemlerini, Depo bilgisayarı da stok işlemlerini yürütmektedir.

Programın İşleyişi :
Örneğin Restaurant`ınıza bir müşteri gelir ve 2 numaralı masaya oturur. Garsonumuz gider müşterimizin siparişini alır ve ardından sipariş bilgisayarına giderek 2 numaralı masa için aldığı yiyecek ve içecek siparişlerinin girişini yapar.
(Sipariş ve Kasa ekranlarında restaurantın masa yerleşiminin aynısını hazırlayabilirsiniz)
Sipariş giriş işlemi bittiği anda mutfak yazıcısından müşterinin istemiş olduğu yemekler, İçecek/bar yazıcısından ise müşterinin istemiş olduğu içecekler yazdırılır. Yazıcılardan çıkan bu sipariş fişlerinde siparişin hangi masaya ait olduğu ve sipariş girişinin hangi garson tarafından yapıldığı bilgileri de yer almaktadır.

Mutfak bölümü gelen siparişteki yemekleri hazırlar, İçecek/bar bölümü ise siparişteki içecekleri hazırlar.

Garson, mutfak ve İçecek/Bar bölümlerine giderek hazırlanan siparişleri alır ve servisini yapar.

Program ekranı kurulum esnasında işyerine göre hazırlanmaktadır. Böylece ekrana baktığınızda bütün masaları işyerinizin gerçek yapısına uygun olarak görebilirsiniz. Müşterilerin oturmakta olduğu masalar ekran görüntüsünde renk değiştirmektedir. Ekran görüntüsünde dolu olarak gözüken masa üzerine fare ile kliklendiğinde masa seçili duruma gelir. Hesap butonuna tıklandığında masada bulunan müşterilerin verdiği siparişler ve masaya ait hesap bilgisi görülebilmektedir. Hesap işlemi böylece daha kolay ve doğru yapılabilmektedir.

Örneğin 2 numaralı masada oturan müşteri kalktığında ve kasaya hesap ödemeye geldiğinde Kasa görevlisi Ekrandan 2 numaralı masanın üzerine tıklayıp hesap butonunu tıklayarak masanın hesabını görür.
Programdan hesap alma işlemini yaptığında Kasada bulunan yazıcıdan bir hesap fişi çıkar. Müşteri beklemeden hesabını öder ve gider. Hesap alma işlemi tamamlandığında hesabı alınan masa ekranda tekrar boş olarak görünmeye başlar. Ayrıca alınan hesap kasaya otomatik aktarılır.
Hesap işleminin ardından otomatik olarak yapılan bir diğer işlem ise stok düşme işlemidir. Müşterinin yediği veya içtiği herşey hesap alındıktan sonra müşterinin tükettiği miktarda stoklardan otomatik olarak düşülmektedir.
Şemada Depo bilgisayarının görevi ise işyerine alımı yapılan stokların girişini yapmaktır. Stok girişi yapılan ürünün giriş miktarı varolan miktarın üzerine otomatik olarak eklenir. Kısaca her hesap işleminde stok düşülmekte her alımda stok arttırılmaktadır. Böylece herhangi bir ürünün stok miktarı öğrenilmek istendiğinde sağlıklı bir sonuç elde edilebilmektedir.

Orema Restorant Otomasyon Programı görüldüğü üzere sizin işinizi gerçekten kolaylaştırmaktadır. Yukarıda anlatılanların ışığında şunları söylemek mümkündür.
  • Yönetim Bilgisayarı gün içerisinde herhangi bir anda işyerinde hangi ürünün hangi miktarda satıldığını,
  • Kasada ne kadar para toplandığını,
  • Hangi personelin ne kadar sipariş aldığını,
  • Depoda hangi üründen ne kadar kaldığını,
  • Hangi müşterilerin ne sıklıkta geldiğini ve daha birçok olayı eşzamanlı olarak takip edebilmektedir.

    Şuna Eminiz ki Orema Restorant Otomasyon Programını kullanarak hiç olamadığınız kadar işyerinize hakim olacaksınız.

    Program ile yapılan, satış, depo stoğu ve benzeri istatistikleri de istatistik raporlarından görebilmektesiniz.

    Lisans & Ücret :
    Programın bu 30 günlük deneme sürümünü kullanıp beğenir ve satın almak isterseniz buraya tıklayarak açılacak sayfadan üreticiyle irtibata geçebilirsiniz.
    Programımızın deneme sürümünü 30 gün boyunca hiçbir kısıtlama olmadan kullanabilirsiniz. 30 gün sonra kullanmak istediğinizde sizden bir satınalma şifresi isteyecektir.

    ÖNEMLİ NOT :
  • Programın çalışması için gerekli olan FireBird Veritabanı Motorunu (4.85 MB.) buraya tıklayarak üretici sitesinden indirebilirsiniz.
    İnnDireceğiniz zip paketi içindeki setup.exe ye çift tıklayarak veritabanı motorunu kurabilirsiniz.
  • Yukarıdaki link ile indireceğiniz veritabanı motoru programımızın bağlanabilmesi için gereken kullanıcı adı ile ayarlandığından sadece burada linki verilen FireBird Veritabanı Motorunu indiriniz.
    Diğer kaynaklardan indireceğiniz FireBird Veritabanı Motoru içerisinde bizim programımızın gereken şifreleri olmadığından, program çalışmayacaktır.

    Anahtarlar:Orema Restorant indir,Orema Restorant download,Orema Restorant indir,Orema Restorant çek,Orema Restorant,Orema Restorant mp3,Orema Restorant şarkı sözü,Orema Restorant film indir,Orema Restorant film,Orema Restorant açıklama,Orema Restorant bul,Orema Restorant video,Orema Restorant bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Orema Restorant
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    VEB Danışma-Etüt Randevu
    Beyanname Programı
    KantinPro
    eMerkez 2006
    Hesapçı
    Hasta Sevk Kağıdı
    Sinerji (Akaryakıt İstasy
    Matbaa Evrak Takip
    Fatura Tahsilat Programı
    Danıştay Kararları
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır