Paragon Disk Wiper Professional indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Paragon Disk Wiper Professional
   Paragon Disk Wiper Professional
  Boyutu : 8.32 Mb
  Kullanım Süresi : 60 dakika
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows (Tümü)
  Üretici Firma : Paragon Software Group
  Ekleme Tarihi : 12-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, sabit diskleri ve yazılımları bilgisayardan tamamen silmek için tasarlanmıştır. Yazılımda kullanıcıya yol gösteren sihirbazlar kolaylık sağlamaktadır. Yazılım kolay, anlaşılır bir arayüzle kullanıcı karşısına gelmektedir.

Bir çok kullanıcı bilgisayarına herhangi bir yazılımı kurduktan, onun üzerinde çalıştıktan ve veri/dokümanlarını hazırladıktan sonra yazılımı silmiş ve kendisini güvende hissetmiştir. Hatta veri ve dokümanlarımızı sabit diskten sildikten sonra hiç kimsenin bir daha ulaşamayacağını sandığımız günler çok olmuştur. Bazan gizli bir belge, bazan şirket sırları ve bazan da kişisel sırlarımız hiç ummadığımız zamanda karşımıza çıkabilmektedir. İyi ama nasıl? Hani biz bunu silmiştik?

Bilgisayarda veriler silindikten sonra bellekte belirli bir süre saklanmaktadır. Bu durumda veri veya dokümanlar her ne kadar bilgisayardan silinmiş gibi görünse de aslında çeşitli yazılım yardımıyla geri getirilebilmektedir. Kişiler bazında düşünüldüğünde belki çok fazla bir anlam ifade etmeyen bu durum, şirket, büro vb. yerlede son derece önemli olmaktadır. Hatta kullanıcı bazında bile çok önemli projelerde son derece tehlikeli bir durum yaratmaktadır. Arızalanan bir sabit diskte bulunan ve hayati öneme haiz bir doküman düşünülecek olursa, bu sabit disk atılmadan önce tamamen temizlendiğinden %100 emin olunmak zorundadır. Aksi takdirde bilgilerin istenilmeyen kişilerin eline rahatlıkla geçebilme olanağı bulunmaktadır. İşte böyle durumlarda kullanıcı bazında bile sabit diskte bulunan bir verinin kesinlikle tamemen silindiğinden emin olunması gerekmektedir. Silinmesi ve bir daha kimsenin ulaşamaması. Dilerseniz yazılımın özelliklerine ve nasıl bir kaabiliyete sahip olduğuna birlikte bir göz atalım.

Yazılım, sabit diskte bulunan veri/doküman gibi tüm belgeleri silmekle birlikte, sabit diskin tamamını da silebilmektedir. Disk sileceği, profesyonel ve en geniş akademik algoritmalarla gizli kalması gereken verinin kolay silinmesini sağlamaktadır. Silinen veriler herhangi bir yazılım yardımıyla geri getirilememektedir. Kolay, anlaşılır arayüzü ile kullanıcı dostu olan yazılım, aynı zamanda kullanıcılara yol gösteren sihirbazlar yardımıyla işlemi oldukça kolaylaştırmaktadır.

ÖZELLİKLER:
  • Yazılımın kendiliğinden güncelleme desteği bulunmaktadır.
  • Zamandan tasarruf sağlayarak verinin tamamını profesyonel ve en geniş akademik algoritmalarla destekleyerek, gizli kalması gereken verinin kolay silinmesini sağlamaktadır.
  • En geniş akademik silme algoritması olan on farklı disk [sanitization], [methods Irreversiblyin] desteğini sağlamaktadır.
  • Gerek devlet dairesine uyumlulukta ve gerekse silahlı kuvvetler verisi silmesi standardına göre, Uç Efor [effort Extreme] uyarlama seçmesiyle, güvenliğin maksimum düzeyini sağlamaktadır.
  • Yazılım sabit diskteki verileri silmekle beraber aynı zamanda dos ortamından da verileri silme kaabiliyetine sahiptir.
  • Sistemi optimize ederek çalışma potansiyelini yükseltmektedir.
  • FAT16, FAT32, NTFS, Ext2 FS, Ext3 FS, Reiser FS, HPFS, geniş IDE desteğiyle, SCSI ve SATA hard diskleri desteklemektedir.
  • Yazılım kullanıcılara ayrıca FireWire, IEEE 1394, USB 1.0 USB 2.0 desteği sağlamaktadır.
  • Sabit disklerde sınırlama veya kota bulunmamaktadır (500 GB dahil).
  • Kullanılmış veri ve etkilemesiz diskte ayrılan dosyaların herhangi silinmiş kalıntılarını yok etmektedir.
  • Desteklediği algoritma ve uyumlu olduğu sistemler arasında; We DoD 5220.22-M, We donanması standardı, NAVSO P-5239-26, Britanyalı HMG Infosec standardı, Alman VSItR standardı, Peter Gutmann`ın algoritması, Bruce Schneier`in algoritması bulunmaktadır.
  • Kullanıcının kendi kişisel algoritmasını yaratmasına imkan vermektedir.
  • Kullanıcı istediği anda silme raporunu verebilmektedir.
  • Standart kod güvenliğiyle ve geri alma sayesinde, Bootable silme medyası, aynı arayüz ve işletim sistemi teknolojisi altında verileri geri alabilmektedir.
  • Sabit disk yüzeyini kontrol ettikten sonra silme işlemine başlamaktadır.
  • Silme medyası inşa edici teknolojisi desteğinin yardımıyla herhangi bir ISO imajını desteklemektedir.

    NOT:Kısıtlamalı sürümünde, bahsedilen askeri yetenekler ve media yapıcılarla, yetenekleri verilmemektedir. Tam sürüm olarak kullanmak isterseniz yazılıma $149.95 vererek satın alabilirsiniz.

    Anahtarlar:Paragon Disk Wiper Professional indir,Paragon Disk Wiper Professional download,Paragon Disk Wiper Professional indir,Paragon Disk Wiper Professional çek,Paragon Disk Wiper Professional,Paragon Disk Wiper Professional mp3,Paragon Disk Wiper Professional şarkı sözü,Paragon Disk Wiper Professional film indir,Paragon Disk Wiper Professional film,Paragon Disk Wiper Professional açıklama,Paragon Disk Wiper Professional bul,Paragon Disk Wiper Professional video,Paragon Disk Wiper Professional bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Paragon Disk Wiper Professional
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    Clean It
    DiskState
    Virtual Original CD Drive
    SafeClean Utilities
    Microsoft Software Invent
    CD Speed
    Fresh Diagnose
    BySoft FreeRAM
    VMware Player
    Macro Magic
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır