Paragon Drive Backup Server Edition indir,download,yükle - Sistem Araçları - Araçlar Programları
programkolik.net - Dosya ve Program Arşivi 13 Ana 354 Alt kategoride Toplam: 10.704  Dosya/Program bulunmaktadır.


İnternette Ara

Dost Siteler
İstatistikler
Ana Kategori

13

Alt Kategori

 354

Toplam Dosya

 10.704

Ana Sayfa » Araçlar » Sistem Araçları » Paragon Drive Backup Server Edition
   Paragon Drive Backup Server Edition
  Boyutu : 23.8 Mb
  Kullanım Süresi : 30 gün
  Dili : Ingilizce
  Platform : Windows 2000/2003/XP
  Üretici Firma : Paragon Software Group
  Ekleme Tarihi : 13-10-2006

[PROGRAMI / DOSYAYI YÜKLE]


Tanıtım:
Yazılım, HDD`lerin ve bilgisayarda bulunan/kurulmuş olan tüm yazılımların(kurulumu dahil) sorunsuz ve %100 eksiksiz olarak yedeğini almaktadır. Bununla yetinmeyen yazılım sabit diskleri optimize ederek süratli ve dengeli çalışmasını sağlamaktadır. Yedek alma işlemini veri kaybı olmadan ve tamamen sorunsuz yapmaktadır.

Her bilgisayar sahibi sabit disk yönetiminin bir göreviyle er yada geç karşılaşmaktadır. Kullanıcılar çoğu zaman bilgisayarlarını yeniden kurmak zorunda kaldıklarında, işletim sistemi dahil tüm veri ve yazılımlarını tek tek kurmaktadırlar. Bazı şirketler bu iş için yazılım geliştirseler de çoğu zaman tam ve verimli sonuca ulaşmak mümkün olmamaktadır. Yedekleme yazılımlarında veriler, kurulumda bulunan sistem yazılımları, sonradan kurulan yazılımlar ve diğer yardımcı yazılımlarda kayıplar meydana gelmekte, bu ise kullanıcı için bu yazılımları tekrar kurma anlamına gelmektedir. Sonuçta böyle yazılımlar sadece bilgisayarı kurarken kurulumda harcanan zamanı kısaltmaktan başka kullanıcıya bir şey sağlamamaktadır.

Peki ya bilgisayar kurulduktan sonra kullanıcılar sabit diskin yedeğini alma zorunluluğu duyarsa? Yeni kurulan bir bilgisayarda tüm yazılımlar kurulu bir durumda yedek alma ihtiyacı duyar ve bunu % 100 kayıpsız yapacak bir yazılıma ihtiyaç varsa?

Yazılım, disk kaynaklarını optimum bir şekilde tahsis etmekte, bilgisayarınızda işletim sistemlerini etkili bir şekilde yönetmektedir. Yedekleme işleminde kullanıcıya yol gösteren kutular kolaylık sağlamakta, güvenilir bir şekilde sabit diskin, işletim sisteminin, yazılımların ve bilgisayarda mevcut olan tüm verilerin yedeğini kayıpsız olarak almaktadır. Yedekleme işlemini veri kaybı olmadan yapmaktadır.

ÖZELLİKLER:
  • Destek sunucu diski desteği; Destek teknolojisi nedeniyle windows işletim sistemi ve tüm teknoloji uygulamalarınız, sunucu diski desteği boyunca çevirimiçi olarak kalmaktadır.
  • Çabuk, hızlı ve eksiksiz kopyalama yapmaktadır.
  • Hızlı ve güvenilir sunucu; Sistemi geri almak istediğinizde bir önceki haline geri getirmektedir.
  • Ayrı dosyalar, klasörler veya tam sunucu bölmeleri ve sabit diskleri eski haline getirebilmektedir.
  • Kullanıcı tarafından [unbootable] sistemine destek verilirse yani bu konum açık bırakılırsa, kayıpsız geri alma cd si oluşturmaktadır.
  • Sunucu desteği otomasyonu; Sunucu diskinden herhangi bir operasyon otomatikleştirilirse, (gömme iş düzenleyicisi, diferansiyel ve sentetik destek kabiliyeti, disk desteği doğrulaması ve e-posta bildirmeleri) yazılım tarafından kendiliğinden sunucu desteği sağlamaktadır.
  • edekleme esnasında kullanıcıya oldukça zaman kazandırmakta ve süreyi kısaltmaktadır.
  • Donanım ve yazılım esnekliği; Tüm windows sürümlerini ve donanımları desteklemektedir. Bunlardan bazıları, IDE, SCSI, SATA, USB ve FireWire sabit disklerdir.
  • Yerel veya özel ağ desteği bulunmaktadır.
  • Yazılım ayrıca HDD`in kopyasını almak için zamanlama ve ayarlama kaabiliyetine sahiptir. Kullanıcının ayarlamış olduğu zaman diliminde yazılım kendiliğinden yedek alma işlemini (kullanıcıya hatırlatarak) başlatabilmektedir.
  • Sabit disk`te oluşan kötü alanları izole edebilme veya onarabilme yeteneğine sahiptir.

    Anahtarlar:Paragon Drive Backup Server Edition indir,Paragon Drive Backup Server Edition download,Paragon Drive Backup Server Edition indir,Paragon Drive Backup Server Edition çek,Paragon Drive Backup Server Edition,Paragon Drive Backup Server Edition mp3,Paragon Drive Backup Server Edition şarkı sözü,Paragon Drive Backup Server Edition film indir,Paragon Drive Backup Server Edition film,Paragon Drive Backup Server Edition açıklama,Paragon Drive Backup Server Edition bul,Paragon Drive Backup Server Edition video,Paragon Drive Backup Server Edition bedava
  •  
    Bu Program Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
     
    Bu Program İçin Yorum Yapılmadı. İlk Olmak İster misin?
    İsminiz
    E-Mailiniz
    Yorumunuz
     
    .
    Paragon Drive Backup Server Edition
    SEÇMECE PROGRAMLAR
    WinSysClean 2006
    CleanTray
    PowerToys for Windows XP
    Compaq M720
    Ashampoo PowerUp XP Plati
    GoBack Deluxe
    Error Fixer
    ActiveStartup Deluxe
    Windows XP Start Up Disk(
    RamBooster
     

       

    Copyright © 2007 Tüm Hakları Saklıdır